RUŠTÍ SCIENTOLOGOVÉ SE NA DEN VÍTĚZSTVÍ

PETROHRAD, RUSKO • 24. května 2013
Dobrovolníci z Petrohradské scientologické náboženské skupiny distribuují na Den vítězství osvětové brožurky o drogách, aby zvítězili nad zneužíváním drog.
„Den vítězství” se slaví po celém Rusku dne 9. května jako připomínka konce druhé světové války. Scientologové z Petrohradské scientologické náboženské skupiny strávili celý týden propagací vítězství jiného druhu, které je naléhavě potřeba – vítězství nad zneužíváním drog.
Průzkum agentury Associated Press-GfK poll v roce 2012 zjistil, že téměř 9 z 10 Rusů vnímá zneužívání drog jako „vážný problém“ dnešního Ruska a podle Úřadu pro drogy a kriminalitu OSN národ zkonzumuje každý rok 70 tun Afghánského heroinu. Heroin zabije 80 Rusů každý den, to je 30 000 za rok.
Aby se k mladým lidem dostala pravda o drogách dřív, než se stanou „statistikou“, dobrovolníci ze scientologické náboženské skupiny v Petrohradu distribuovali téměř 11 000 osvětových letáků a zorganizovali na ulicích tucty akcí s mottem „Na Den vítězství zvítězíme nad zneužíváním drog“.
Scientologická církev publikovala brožuru Scientologie: Jak pomáháme – Pravda o drogách, Vytváření světa bez drog, aby vyhověla žádostem o více informací o iniciativách v oblasti prevence a výuky o drogách, které Církev podporuje. Více informací a brožuru najdete na www.Scientology.org/antidrug.
###
Zakladatel Scientologie, L. Ron Hubbard, napsal: „Planeta narazila na bariéru, která zabraňuje rozsáhlému společenskému pokroku – drogy a ostatní biochemické substance. Ty mohou dostat lidi do stavu, který nejenže znemožňuje a ničí fyzické zdraví, ale který může také zabránit jakémukoli stabilnímu pokroku v oblasti duševní nebo duchovní pohody.”
Scientologická církev podporuje Pravdu o drogách, jednu z největších celosvětových nevládních kampaní na drogovou prevenci a výuku o drogách. Nezvratně se prokázalo, že když je mladým lidem poskytnuta pravda o drogách – faktické informace o tom, co drogy jsou a co dělají – míra jejich užívání úměrně klesá. 


RUŠTÍ SCIENTOLOGOVÉ SE NA DEN VÍTĚZSTVÍ Adresa : http://www.dianetika.cz
Kategorie: Informace, zpravodajství­
Klíčová slova: Dianetika, Scientologie, L. Ron Hubbard
Uloženo: 11.07.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde