Scientologové z Petrohradu


PETROHRAD, RUSKO • 13. května 2013
U příležitosti Mezinárodního dne pro odstranění rasové diskriminace uspořádali dobrovolníci ze scientologické skupiny v Petrohradu týden aktivit zaměřených na povědomí o lidských právech.
Petrohradští scientologové uspořádali týden aktivit zaměřených na lidská práva, aby zvýšili povědomí o lidských právech a vyjádřili podporu těm, kdo jsou vylučováni ze společnosti a diskriminováni kvůli rasizmu a xenofobii.
Na ulici Malaja Moskovskaja v centru Petrohradu postavili velkou tabuli, kde lidé všech věkových skupin zapsali svá jména na podporu odstranění rasové diskriminace.
Během týdne dobrovolníci uskutečnili 20 akcí v ulicích a rozdali více než 10 000 výtisků letáků a brožurek o lidských právech.
Scientologové z pěti kontinentů se spojují ve společném úsilí s vládními úřady a nevládními organizacemi, aby dosáhli všeobecného povědomí a zavedení Všeobecné deklarace lidských práv OSN z roku 1948, předního světového dokumentu týkajícího se lidských práv.
Scientologická církev publikovala brožuru Scientologie: Jak pomáháme – Spolu za lidská práva, Děláme lidská práva světovou skutečností, aby vyhověla žádostem o více informací o výuce lidských práv a o iniciativách, které Církev podporuje. Více informací najdete na www.Scientology.org/humanrights.
###
Zakladatel Scientologie, L. Ron Hubbard, napsal: „Lidská práva musí stát skutečností, ne jen idealistickým snem“, a Scientologické náboženství je založeno na principech lidských práv. Kodex scientologa vyzývá všechny členy církve, aby se věnovali „pravé humanitářské snahy na poli lidských práv“.

Scientologové z Petrohradu Adresa : http://www.scientologie.cz
Kategorie: Informace, zpravodajství­
Klíčová slova: Dianetika, Scientologie, L. Ron Hubbard
Uloženo: 05.06.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde