Oslava dne Mládeže za lidská práva


| Washington, D.C., USA • 15. května 2013 |
Zástupci občanů, náboženství a města se sešli 5. dubna v národní kanceláři Scientologické církve, aby oslavili Den Mládeže za lidská práva.

5. duben je dnem Mládeže za lidská práva a není lepšího místa, kde si tuto událost připomenout, než právě v Kanceláři národních záležitostí Scientologické církve ve Washingtonu, D.C. Kancelář byla otevřena v září 2012 v budově Fraser Mansion v obvodu Dupont, aby usnadnila realizaci humanitárních a společnost zlepšujících programů, jež Scientologická církev podporuje, jak národně tak mezinárodně.

Cílem organizace Mládež za lidská práva je seznámit mládež s lidskými právy, obzvláště s Všeobecnou deklarací lidských práv OSN, a inspirovat ji, aby hájila toleranci a mír osvětovou činností o této deklaraci.

Schopnost těchto mladých obhájců byla v průběhu celé akce více než zřejmá díky programu, který předvedli mladí talentovaní hudebníci a zpěváci ve věku od 7 do 12 let, mezi kterými byl také sedmiletý virtuos na ocelový buben a jeho skvělé podání „Zprostředkování První předehry J. S. Bacha“ od Charlese Gounoda.

Dr. Mary Shuttleworthová, prezidentka Mládeže za lidská práva (Youth for Human Rights International), se právě vrátila z 10. ročníku světového vzdělávacího turné Mládeže za lidská práva, jenž probíhalo v Mexiku, Jamajce, Švýcarsku, Rusku, Indii, Tajwanu a Jihoafrické republice, a byla hlavním řečníkem večera.

Niko Papaheraklis, prezident Mládeže za lidská práva ve Washingtonu, D.C., poskytl přehled práce své organizace a zmínil distribuci více než 11.000 vzdělávacích brožurek o lidských právech v den inaugurace prezidenta v roce 2013.

Mezi zvláštními hosty, kteří měli projev, byli jeho excelence Hubert John Charles, velvyslanec Dominikánské republiky ve Spojených státech; Dottie Lasterová, imigrační právník s oprávněním Ministerstva spravedlnosti ke školením bezpečnostních složek v oblasti obchodu s lidmi; Judith Lahaiová, zakladatelka a šéfka organizace Family Empowerment Services a spoluzakladatelka organizace Záchrana života alternativní volbou; a Shirin Narimanová, výkonná ředitelka Human Rights & Democracy International, Inc.

Celou akci slavnostně zakončila Dr. Shuttleworthová předáním Ceny Mládeže za lidská práva za znamenitost Judit Lahaiové a Cenu Hrdina lidských práv 2013 Dottie Lasterové.

Scientologové na pěti kontinentech společně s vládními agenturami a nevládními organizacemi usilují o to, aby v širokém měřítku dosáhli povědomí a o naplnění Všeobecné deklarace lidských práv OSN z roku 1948, která je prvním světovým dokumentem o lidských právech.

Scientologická církev vydala novou brožuru Scientologie: Jak pomáháme – Sjednoceni za lidská práva: Jak učinit lidská práva globální realitou, aby vyšla vstříc poptávce po více informacích o osvětě na téma lidských práv a iniciativě o povědomí o lidských právech, které podporuje. Pro více informací navštivte Scientologickou webovou stránku.
###
Zakladatel Scientologie L. Ron Hubbard napsal: “Lidská práva se musí stát skutečností, ne jen idealistickým snem,” a scientologické náboženství je založeno na principu lidských práv. Kodex scientologa vyzývá všechny členy náboženství, aby se angažovali v podpoře skutečných humanitárních snah na poli lidských práv.

Oslava dne Mládeže za lidská práva Adresa : http://www.scientologie.cz
Kategorie: Informace, zpravodajství­
Klíčová slova: Dianetika, Scientologie, L. Ron Hubbard
Uloženo: 05.06.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde