Scientologická církev bojuje proti rasis

Dobrovolníci z Mládeže za lidská práva podporují osvětu o lidských právech v Mezinárodní den odstranění rasové diskriminace.
V chladný a větrný den pořádali mladí dobrovolníci z Mládeže za lidská práva Brusel petiční akci v nákupní čtvrti Luise v centru Bruselu u příležitosti Mezinárodního dne odstranění rasové diskriminace. Iniciativa Mládež za lidská práva je podporována bruselskou pobočkou Scientologické církve pro Evropu.

Petice Mládeže za lidská práva apeluje na vládu a soukromý sektor, aby se postarali o povinnou výuku Všeobecné deklarace lidských práv OSN, přední světový dokument o lidských právech.

Úvod k Všeobecné deklaraci lidských práv OSN říká: “uznání přirozené důstojnosti a rovných a nezcizitelných práv členů lidské rodiny je základem svobody, spravedlnosti a míru ve světě,” a dále říká “aby každý jednotlivec a každý orgán společnosti, měl tuto deklaraci stále na mysli, snažil se vyučováním a výchovou rozšířit úctu k těmto právům a svobodám...”

Dobrovolníci také distribuovali výtisky brožurek Příběh lidských práv, která poskytuje základní přehled o historii lidských práv, a Co jsou lidská práva?, která poskytuje zjednodušenou verzi Všeobecné deklarace lidských práv OSN.

Mládež za lidská práva je světská nezisková organizace, jejímž cílem je inspirovat mládež, aby se stala cenným zastáncem tolerance a míru pomocí osvěty o Všeobecné deklaraci lidských práv OSN.

Scientologové na pěti kontinentech společně s vládními agenturami a nevládními organizacemi usilují o to, aby v širokém měřítku dosáhli povědomí o a naplnění Všeobecné deklarace lidských práv OSN z roku 1948.

Scientologická církev vydala novou brožuru Scientologie: Jak pomáháme – Sjednoceni za lidská práva: Jak učinit lidská práva globální realitou, aby vyšla vstříc poptávce po více informacích o osvětě na téma lidských práv a iniciativě o povědomí o lidských právech, které podporuje. Pro více informací navštivte scientologickou webovou stránku.
###
L. Ron Hubbard napsal: “Lidská práva se musí stát skutečností, ne jen idealistickým snem,” a scientologické náboženství je založeno na principu lidských práv. Kodex scientologa vyzývá všechny členy náboženství, aby se angažovali v podpoře skutečných humanitárních snah na poli lidských práv.

Scientologická církev bojuje proti rasis Adresa : http://www.scientologie.cz
Kategorie: Informace, zpravodajství­
Klíčová slova: Dinaetika, L. Ron Hubbard, Scientologie
Uloženo: 22.05.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde