Nová scientologická brožura byla vydána

| svět • 27. března 2013 |
Nová brožurka o Cestě ke štěstí byla vydána Scientologickou církví v Mezinárodní den štěstí, aby pomohla dosáhnout cíle tohoto nového společného mezinárodního dne.

Scientologická církev vydala na počest prvního Mezinárodního dne štěstí (20. března 2013) novou brožuru, kterou dala jako prostředek k dosažení cíle oslavy tohoto dne do rukou lidem a nevládním i vládním organizacím po celém světě. Brožura Scientologie: Jak pomáháme – Cesta ke štěstí, vytváření čestnosti, důvěry a sebeúcty ve světě.

28. června 2012 rozhodlo Generální shromáždění OSN, že Mezinárodní den štěstí se bude ve světě slavit každý rok 20. března jako oficiální potvrzení skutečnosti, že “štěstí je základním lidským cílem.”

Příležitost užít si štěstí je však ohrožena a příliš často zmařena morální a etickou krizí gigantických proporcí, důkazem čehož je rozmáhající se kriminalita a zneužívání drog, chamtivost firem, politické chyby a mezinárodní konflikty – to vše je produktem nečestnosti a nemorálnosti.

Cesta ke štěstí: průvodce lepším životem založený na zdravém rozumu od autora, humanisty a zakladatele Scientologie L. Rona Hubbarda oslovuje právě tyto problémy. Cesta ke štěstí je nenáboženský morální kodex založený na zdravém rozumu, který ukazuje cestu, po níž může kráčet člověk jakéhokoli původu, kultury a vyznání, aby dosáhl šťastnějšího, úspěšnějšího a více naplněného života.

Knížka Cesta ke štěstí, jež se stala nesmírně populární od svého prvního vydání v roce 1981 a je k dispozici v 109 jazycích, byla distribuována v 205 zemích a teritoriích v počtu více jak 100 milionů výtisků.

Brožura popisuje použití Cesty ke štěstí doma, v práci, městských čtvrtích ohrožovaných kriminalitou, v časech nepokojů a války, kdy zabraňuje konfliktům a násilí a nastoluje klid, toleranci a respekt. Dále popisuje nástroje, které jsou k dispozici pedagogům, poradcům, občanským a lokálním skupinám a rodičům, aby jim pomohly Cestu ke štěstí používat: zfilmovaná kniha Cesta ke štěstí v délce celovečerního filmu; krátké videoklipy seznamující diváka se zásadami z knihy; průvodce pro pedagogy; webové stránky Cesty ke štěstí a online vzdělávací aplikace na iPad.
Scientologie: Jak pomáháme – Cesta ke štěstí, vytváření čestnosti, důvěry a sebeúcty ve světě je jednou ze série brožurek, jež představuje Scientologická církev a vychází tím vstříc žádostem o více informací o scientologickém náboženství a jeho podpoře globálních humanitárních iniciativ a programů na zlepšování společnosti.

Nová scientologická brožura byla vydána Adresa : http://www.dianetika.cz
Kategorie: Informace, zpravodajství­
Klíčová slova: Dianetika, Scietologie, L. Ron Hubbard
Uloženo: 08.05.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde