Zlepšení ve studiu

V brožuře vydané v březnu 2013 Scientologickou církví se píše o pedagogovi z Nepálu, který zavedením Studijní technologie vyvinuté L. Ron Hubbardem zvýšil průměrnou úspěšnost u zkoušek z 30 na 80 procent.

Jako svědectví toho, jaký rozdíl může způsobit jeden člověk, vypovídá brožura Scientologie, jak pomáháme: Aplikovaná scholastika, dosahujeme gramotnosti a vzdělanosti, vydaná v březnu 2013 Scientologickou církví, o práci pana Bijaye Sharmy, známého autora vědeckých učebnic a pedagoga, který neúnavně pracuje na zlepšování kvality vzdělávání v Nepálu.

Nepál je na 180 místě z 205 zemí při srovnávání národní vzdělanosti a pan Sharma při hledání řešení tohoto problému našel na internetu Aplikovanou scholastiku a Studijní technologii vyvinutou L. Ronem Hubbardem. Naučil se základy a inicioval zkušební program se vzorkem studentů z různých tříd ve své škole.

Úspěšnost u zkoušek, jež předtím stagnovala na 30 procentech, vystoupala na více než 80% u všech studentů ze všech tříd. Na základě úspěšnosti tohoto zkušebního programu se pan Sharma přihlásil na kompletní vzdělávací program pro učitele v areálu Aplikované scholastiky v Missouri, USA. Potom co se vrátil do Nepálu, vytvořil program pro 1.600 pedagogů, kteří používají Studijní technologii k transformaci výuky ve svých třídách a v celé zemi.

Více než půl milionu učebnic, jejichž autorem je pan Sharma, je používáno v Nepálu, a každá obsahuje úvod do Studijní technologie L. Rona Hubbarda. Tím se dostala tato technologie ke studentům celého národa v širokém měřítku. Pan Sharma dále založil stálé vzdělávací centrum Aplikované scholastiky v Nepálu, které bylo slavnostně uvedeno do provozu Ministerstvem školství.

Aplikovaná scholastika vyškolila více než 135.000 učitelů ze 42 národů, kteří pak následně mohli předat Studijní technologii milionům kolegů a studentů. Organizace pracuje se stovkami přidružených škol a vzdělávacích programů po celém světě, jimž poskytuje účinné nástroje studia vyvinuté L. Ron Hubbardem.

Brožura Scientologie, jak pomáháme: Aplikovaná scholastika, dosahujeme gramotnosti a vzdělanosti, je jednou ze série publikací představených Scientologickou církví, která tak reaguje na žádosti o více informací o Scientologickém náboženství a jeho podpoře humanitárním iniciativám a programům na zlepšení společnosti. Více informací najdete na stránkách Scientologické církve www.scientology.org/AppliedScholastics.
###
Aplikovaná scholastika (Applied Scholastics International) je světskou neziskovou veřejně prospěšnou korporací, která se staví čelem k problému negramotnosti šířením objevů L. Rona Hubbarda na poli vzdělávání a gramotnosti.

Více na: www.scientologie.cz

Zlepšení ve studiu Adresa : http://www.dianetika.cz
Kategorie: Informace, zpravodajství­
Klíčová slova: Dianetika, Scientologie, l. Ron hubbard, drogy
Uloženo: 24.04.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde