Pravda o drogách se šíří

Architekt, který pracuje na tom, aby měla izraelská mládež budoucnost bez drog
Scientologické centrum pro Tel Aviv pořádalo protidrogový preventivní seminář, který byl určen mládeži, tak aby se mohla rozhodnout žít život bez drog.

40 studentů a jejich učitelé, kteří navštívili tříhodinový seminář v centru Scientologie pro Tel Aviv, nabyli přesvědčení, že je lepší se drogám vyhýbat.

Seminář uváděl Ayelet Mallis Cohen, architekt a designér interiérů, který také koordinuje protidrogově osvětový a preventivní program, který Scientologické centrum sponzoruje.

Od té doby, co se v srpnu 2012 otevřelo centrum Scientologie pro Tel Aviv v nových prostorách, umožnila jejich kapacita a vybavení pro dobročinné akce, semináře a komunitní programy, aby program Pravda o drogách nabral zcela nové obrátky.

Středoškoláci, kteří se zúčastnili semináře, shlédli protidrogové osvětové videoklipy a dokument Pravda o drogách – opravdoví lidé a skutečné příběhy. Každý z nich si také domů odnesl sérii 13 vzdělávacích brožurek Pravda o drogách.
Pan Cohen oslovuje představitele Židů, Arabů a Drúzů, aby poskytnul různým komunitám v Izraeli podklady, které pomohou mládeži vyhýbat se alkoholu a drogové závislosti.

„Daří se nám měnit názory dětí na drogy a alkohol. To dává učitelům a vychovatelům, s kterými pracujeme, novou naději,“ říká pan Cohen. „Opravdu chci snížit konzumaci drog a alkoholu v Izraeli a na Středním východě. Tyto látky ničí společnost zevnitř. To je můj cíl a to chci uskutečnit. Musíme jednat rychle.“

Scientologická církev vydala brožuru Scientologie: Jak pomáháme — pravda o drogách, Vytvoření světa bez drog, aby vyšla vstříc poptávce po více informacích o protidrogově osvětových a preventivních iniciativách, které podporuje. Text brožury a více informací najdete na www.Scientology.org/antidrug.
###
Zakladatel Scientologie L. Ron Hubbard napsal: "Život na této planetě narazil na překážku, která znemožňuje jakýkoli rozsáhlý pokrok společnosti - drogy a další biochemické látky. Tyto substance mohou dostat lidi do stavu, který nejenže zabraňuje fyzickému zdraví a ničí ho, ale který může také zabránit jakémukoli stabilnímu pokroku v mentální nebo duchovní sféře."

Scientologická církev sponzoruje program Pravda o drogách, jednu z největších nevládních vzdělávacích a preventivních kampaní na světě.
Bylo nezvratně dokázáno, že když se k mladým lidem dostane pravda o drogách — faktické informace o tom, co drogy jsou a jak působí — jejich konzumace klesne úměrně tomu.

Více na www.drogy.cz

Pravda o drogách se šíří Adresa : http://www.drogy.cz
Kategorie: Informace, zpravodajství­
Klíčová slova: Dianetika, Scientologie, L. Ron Hubbard
Uloženo: 17.04.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde