SCIENTOLOGIE JE HOSTITELEM ZAHÁJENÍ SVĚT


| HOLLYWOOD, CALIFORNIE • 31. ledna, 2013 |
Desátý ročník Světového vzdělávacího turné mládeže za lidská práva navštíví sedm zemí, aby jim představil lidská práva.
Více než 200 lidí se 28. ledna sešlo v pavilonu Mezinárodního celebrity centra Scientologické církve v Hollywoodu, Kalifornii, aby zahájili 10. ročník Světového vzdělávacího turné mládeže za mezinárodní lidská práva.

Dr. Mary Shuttleworthová, prezidentka mezinárodního sdružení mládeže za lidská práva, organizuje tato turné již deset let a setkává se s představiteli zemí po celém světě, kteří mají moc a vizi pro naplnění účelu Všeobecné deklarace lidských práv. Deklarace prohlašuje, že všichni lidé a národy by se měly „snažit prostřednictvím vyučování a výchovy rozšířit úctu k těmto právům a svobodám a postupnými opatřeními, národními i mezinárodními, zajistit jejich všeobecné a účinné uznávání a dodržování …“

“Nic nikdy nenahradí setkávání se s lidmi tváří v tvář v jejich vlastních zemích,” říká Shuttleworthová. „Z první ruky vidíte jak tvrdou realitu, tak inspirativní úspěchy.

Předávání vzdělání v oblasti lidských práv generacím budoucích vůdců nebylo nikdy tak důležité jak je tomu dnes: k závažnému porušování lidských práv dochází ve 160 zemích včetně odhadovaného 1,5 milionu dětí primárně školního věku, které jsou ročně prodány do otroctví.

Mezi řečníky této oslavy na rozloučenou pro Světové vzdělávací turné Mládež za mezinárodní lidská práva byli Irving Sarnoff, zakladatel Přátel Spojených národů a Kevin Kaul, zakladatel Globální mír prostřednictvím globálního obchodu.

Účastníci si užili sestřih uměleckých vystoupení z široké řady žánrů a kultur včetně tradičního japonského tance od Shina Takemoto, Kenji Yamaguchi a Risi Tadokoro; řeckou píseň v podání Sofie Keramari; španělské folklórní vystoupení od Elsie Campos; argentinské tango zazpíval Nando Ventura; vystoupení oceněného jazz a bluesového umělce Izzyho Chaita, herce a zpěváka Johnnyho Ferrettiho a Scientologického pěveckého sboru.
Dr. Shuttleworthová a dobrovolník ze sdružení Mládež za lidská práva videoreportér Kevin Garrison navštíví sedm zemí, aby podpořili vzdělání v oblasti lidských práv: Mexiko, Jamajka, Švýcarsko, Rusko, Indie, Taiwan a Jižní Afrika.
Účelem Světového vzdělávacího turné mládeže za mezinárodní lidská práva je přivést vzdělání v oblasti lidských práv do všech částí světa a naplnit účel Mládeže za lidská práva: „Učit mládež celého, jaká jsou její lidská práv, konkrétně Všeobecnou deklaraci lidských práv, což jim pomůže stát se obhájci tolerance a míru.“
Scientologická církev vydala novou brožuru, Scientologie: Jak pomáháme - Spojení za lidská práva: Děláme Lidská práva globální realitou, aby naplnila požadavky získat informace o vzdělávání v oblasti lidských práv a dostala do povědomí iniciativu, kterou podporuje. Abyste získali více informací, navštivte stránky www.Scientology.org/humanrights.


Zakladatel Scientologie L. Ron Hubbard napsal, “Lidská práva se musí stát skutečností, ne idealistickým snem” a scientologické náboženství je založeno na principech lidských práv. Kód scientologa vyzývá všechny členy tohoto náboženství, aby se věnovali „podpoře skutečného humanitárního úsilí v oblasti lidských práv.“
Scientologové na pěti kontinentech spojili své úsilí s vládními agenturami a nevládními organizacemi, aby v širokém měřítku přinesli do povědomí Všeobecnou deklaraci lidských práv Spojených nároků z roku 1948, první dokument na světě věnovaný lidským právům.

Více na: www.scientologie.cz

SCIENTOLOGIE JE HOSTITELEM ZAHÁJENÍ SVĚT Adresa : http://www.dianetika.cz
Kategorie: Informace, zpravodajství­
Klíčová slova: Dianetika, Scientologie, L. Ron Hubbard, lidská práva
Uloženo: 14.02.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde