NA TCHAJ-WANU POMÁHÁME ZVRÁTIT ZNEUŽÍVÁN


Cílem drogových dealerů na Tchaj-wanu je mládež. Místní scientologové tam přinesli vzdělání Pravdy o drogách do škol skrz na skrz celou zemí.

Průzkum nedovoleného užívání drog, udělaný Ministerstvem vnitra na Tchaj-wanu, ukazuje na velké útoky ze strany dobře organizovaných drogových obchodníků. Aby rozvinuli svůj trh, zaměřili se drogoví dealeři na mládež. „Tito pachatelé neustále vtahují mladé do užívání drog a případné drogové závislosti, udržováním stabilních dodávek,“ uvádí analýza. Jako výsledek tohoto trendu se mladí v průměru stávají závislými na drogách stále v mladším a mladším věku, podle případů zneužívání drogami hlášeného mezi dětmi starými 9 let.

Používáním programu Pravda o drogách Mise Scientologické církve na Tchaj-wanu pracují se zaměstnanci škol a pedagogy, aby ochránili děti a dospívající před tímto nátlakem. Brožury a videa ukazují mladistvým fakta o drogách, umožňujíce jim, aby se sami rozhodli nebrat drogy.

Scientologové, kteří dobrovolně pracují pro iniciativu Pravda o drogách, přinášejí vzdělání o drogách přímo do tříd. Poskytli vzdělávací lekce o drogách stovkám tisíců dětí a dospívajících ve více než sedmi stech školách.

Pravda o drogách, oznámení ve veřejném zájmu, vytvořené, aby vyvrátilo nejběžnější mýty o drogách, bylo vysíláno na 60-ti televizních stanicích, kde ho viděli miliony diváků a bylo rozdáno přes 600 000 brožur Pravda o drogách.

Tato práce nezůstala bez povšimnutí. V uznání, věnovaném těmto dobrovolníkům, Tchajwanské ministerstvo vnitra ocenilo Scientologickou církev udělením významné ceny (Religious Excellence Award).

Scientologická církev vydala novou brožuru: Jak pomáháme- Pravda o drogách, vytváření světa bez drog, aby získala více zájemců o drogové vzdělání a prevenci. Pro více informací navštivte Scientology website at www.scientology.org/antidrug, www.drogy.cz, kde si můžete přečíst kopie brožur.





NA TCHAJ-WANU POMÁHÁME ZVRÁTIT ZNEUŽÍVÁN Adresa : http://www.drogy.cz
Kategorie: Informace, zpravodajství­
Klíčová slova: Dianetika, Scientologie, L. Ron Hubbard, drogy
Uloženo: 19.12.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde