Seznamte se s Scientologem

Yulia Gouldová je žena mnoha druhů umění, profesí a zájmů. Grafička, která žije v Clearwateru na Floridě, je také profesionální překladatelkou, pracovníkem public relations a koordinátorem společenských událostí. Vlastní také licenci jako potápěčka a miluje lyžování, potápění, parašutizmus a cestování po světě. A přestože vyrostla v Sovětském svazu, kde jediným "náboženstvím" byl ateismus, byla již od 14 let scientologem.

"Ačkoli jsem se narodila a byla vychovávána jako ateistka, objevila jsem svou duchovní stránku díky Scientologii," říká. "Uvědoměním si, že nejsem jen nějaké zvíře, jak mě učili ve škole, jsem získala vyšší úroveň zodpovědnosti za své činy. To, co uděláme s našimi životy, má opravdu význam. Chci udělat svět lepším místem svým uměním a prací."

Protože Gouldová žila tam, kde svoboda a základní lidská práva neměly místo na slunci, nepovažuje je za samozřejmé. Ráda podporuje náboženskou a kulturní rozmanitost prací dobrovolnice ve skupinách, které propagují náboženskou toleranci. Je také patřičně hrdá na to, že její obraz "Probouzení" je součástí sbírky zakladatele nadace "Vydlážděte cestu" [Pave the Way Foundation], veřejné nadace, která identifikuje a odstraňuje bariéry mezi vírami.

"Jako profesionálka a umělkyně skutečně oceňuji svobodu slova a projevu," říká. "Jsem velmi ráda, že patřím k církvi, která sponzoruje mezinárodní kampaň lidských práv."

Yulia se přidala k Scientologické církvi v Rusku po pádu Sovětského svazu. "Oba mí rodiče byli lékaři," říká. "Věděli, že v životě existuje víc než to, co se normálně učí na školách. Hledali odpovědi. Viděli jsme televizní show o Dianetice a opravdu je to zaujalo, protože tam byl vidět způsob, jak pomoci lidem zmírnit psychosomatické nemoci tam, kde na to přístup tradiční medicíny nestačí." Gouldová a její rodiče se zapsali na Dianetický seminář v Moskvě.

"Ten seminář mi dal odpovědi na mé otázky ohledně lidského chování - proč se lidé někdy chovají takovým způsobem, pro který neexistuje žádné vysvětlení. Uvědomila jsem si, že tady mám v rukách něco, co může změnit můj život a životy ostatních k lepšímu," říká. Celá rodina pak pokračovala ve studiu a používání Scientologie a Dianetiky a to udělalo v životě Gouldové obrovský rozdíl.

"Bývala jsem velmi stydlivá. Měla jsem zábrany se ozvat," říká. "Nyní mě opravdu baví komunikace a práce s lidmi. Scientologie mi opravdu pomohla komunikovat s lidmi profesionálně a sebejistě, ať už při tlumočení, umění nebo v osobních vztazích. Díky Scientologii se dá životu mnohem lépe porozumět. Pokud mám někde nějaký zádrhel nebo problém, tak vím, že někde v Scientologické technologii najdu něco, co se můžu naučit a použít to, abych věci u sebe a u ostatních zlepšila."

Abyste se dozvěděli více o Scientologii a viděli videa více jak 200 scientologů, navštivte webovou stránku Scientologie: www.scientology.org

Populární profily "Seznam se se scientologem" na Scientologickém mezinárodním video kanále na Scientology.org nyní čítají více než 200 dokumentárních videí se scientology různých profesí z různých končin. Osobní příběhy vypráví scientologové, kteří jsou pedagogové, dospívající mládež, parašutisté, golfový instruktor, hip-hopový tanečník, herci, hudebníci, módní návrháři, inženýři, studenti, podnikatelé a další.

Scientologická církev coby průkopník digitálního věku na internetové náboženské scéně spustila v dubnu 2008 jako první velké náboženství svůj vlastní video kanál na Youtube. Videa z tohoto kanálu mají dnes více než 7 milionů zhlédnutí.



Seznamte se s Scientologem Adresa : http://www.dianetika.cz
Kategorie: Informace, zpravodajství­
Klíčová slova: Dianetika, Scientologie, L. Ron Hubbard
Uloženo: 18.09.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde