Obyčejný člověk, obyčejné příběhy

Už vás taky unavují četné zprávy ze života celebrit? Stále se opakující chtěné i nechtěné náhledy do jejich soukromí a pronásledování senzacechtivými paparazzi? Můžeme to chápat jako zpestření našich „normální“ životů. My svůj život prožíváme obyčejně. Nemá cenu srovnávat, co je obyčejně. Pro někoho může být běžné denně běhat 10km a někdo je rád za to, že může ujít po svých 10 metrů. Někomu je přirozené pečovat o početnou rodinu, jiný zase má rád svůj klid a pohodu.
Proto na našich stránkách najdete vás, obyčejných lidí. Podělte se s námi o vaše zážitky. Sdělte ostatním, co vás potěšilo nebo rozplakalo. Navštívili jste nějaká zajímavá místa? Účastnili jste se zajímavé akce? Viděli jste na vlastní oči nějakou událost? Stali jste se svědkem zajímavého činu? Zaujalo vás něco z vašeho okolí? Toto vše a mnohé další jsou věci, které by mohly zajímat i ostatní. Zajímá nás dění kolem nás. Všude v naší blízkosti najdete naprosto obyčejné věci a přitom jsou něčím vyjímečné. Květina vyroste a rozkvete, z malého vajíčka se vyklube rozčepířený vrabčák. Malé dítě se učí chodit a jeho první kroky, pro dospělého naprosto obyčejné a přirozené, jsou pro něj i jeho rodinu vyjímečnou událostí. Toto děje stále a donekonečna každý den, každou hodinu, každou minutu a každou vteřinu a přitom je to pokaždé vyjímečný a neopakovatelný zážitek.
Tyto vyjímečné a přitom obyčejné okamžiky zažívá každý z nás. Každý z nás je totiž něčím vyjímečný. Už jenom tím, že JE.
Obyčejný člověk, obyčejné příběhy Adresa : http://www.obycejnyclovek.cz
Kategorie: Informace, zpravodajství­
Klíčová slova: zpravy, obycejny clovek, obycejny pribehy, zpravodajstvi, novinky, vydelavejte
Uloženo: 15.08.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde