Shiazo minerální kamínky

Vodní dýmky a jejich kouření je již oblíbenou společenskou záležitostí. o Avšak škodlivosti vodní dýmky, zvláště vůči cigaretám se vedou už dlouho spory.

Minerální kamínky.


Jednou z cest, jak udělat kouření vodní dýmky alespoň méně škodlivé a navykové na nikotin, jsou beztabákové bylinkové směsi. Tyto směsi jsou namáčené v melase jako běžné tabáky a jsou běžně k dostání. Bohužel jsou pro většinu kuřáků méně chutné.

Převratnou novinkou jsou minerální kamínky Shiazo které jsou speciální metodou upraveny tak, aby do sebe absorbovaly co nejvíce aromatické tekutiny. Prodávají se po 100g baleních, které vydrží asi na 5 dýmek.

Minerální kamínky jsou pro většinu velmi milým překvapením. Cena je sice také podobná jako u tabáků, ale poměrně rychle klesá. Velkou výhodou minerálních kamínků Shiazo je možnost recyklace pomocí znovu nasáknutí kamínků pomocí melas, které jsou podstatně dostupnější. Shiazo minerální kamínky můžeme vřele doporučut.

Výhoda minerálních kamínků Shiazo.


Pro ty, kteří jsou už zvyklý na klasický tabák a i přes to by rádi snížili obsah škodlivých látek, můžeme doporučit kamínky kombinovat s kladickým tabákem. Velice se osvědčilo kombinovat na dno korunky klasický tabák a na vrh Shiazo kamínky. Tabák na dně korunky dodává část nikotinové chuti a kamínky se starají a větší aroma a dým. Výhodou minerálních kamínků je vlastnost že se nepálí a tabák na dně se velmi těžko spálí.
Shiazo minerální kamínky Adresa : http://www.vodnidymkytabaky.cz/vodni-dymky-tabaky/tabak-do-vodni-dymky/shiazo-mineralni-kaminky
Kategorie: Informace, zpravodajství­
Klíčová slova: tabák,tabáky,shiazo,minerální kamínky,minerální kamínky shiazo,kamínky shiazo,ta
Uloženo: 22.06.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde