Phono Solar na Intersolar 2011

Tohoto významného světového veletrhu se i v letošním roce zúčastní také společnost Phono Technologies Switzerland, která představí rozsáhlou expozici solárních panelů značky Phono Solar, své již realizované projekty významných světových solárních elektráren a produktovou řadu větrných mikroturbín Phono Wind.

Veletrh Intersolar 2011 bude probíhat na ploše o rozloze 165 000 m2 v komplexu výstaviště Neue Messe München – Messegelande. Svou účast na veletrhu potvrdilo již více než 2 200 vystavovatelů, kteří budou v 15 výstavních halách prezentovat výrobky a novinky z oblasti solární energetiky.

O největším světovém veletrhu Intersolar 2011

Intersolar 2011 je považován za jeden z nejprestižnějších světových veletrhů v oblasti solární energie a obnovitelných zdrojů energie. Díky stále vzrůstajícímu zájmu veřejnosti se očekává, že veletrh navštíví v letošním roce více než 75 000 návštěvníků z téměř 150 zemí světa. Na programu je více než 20 konferencí zaměřujících se na fotovoltaické, solární, tepelné a větrné energie. Konference budou probíhat od 6. do 10. června 2011 v mezinárodních kongresovém centru Mnichov. Návštěvníci mohou na výstavě Intersolar 2011 získat řadu informací o novinkách ze solárního průmyslu i jedinečnou možnost osobního setkání s odborníky tohoto moderního průmyslového odvětví.

O společnosti Phono Technologies Switzerland

Společnost Phono Technologies Switzerland se řadí k předním světovým společnostem na trhu s fotovoltaickými panely. Ve své produktové řadě Phono Solar nabízí celosvětově úspěšné solární panely vysoké kvality, pod obchodní značkou Phono Wind pak produkty pro větrnou energetiku. Phono Technologies Switzerland se společně se svými EPC partnery soustřeďuje rovněž na realizaci fotovoltaických a větrných elektráren a energetických parků. V roce 2011 se Phono Technologies Switzerland účastní všech dalších významných evropských veletrhů. Patří mezi ně například; SolarExpo v Itálii, World Future Summit ve Spojených arabských emirátech, EcoBuild v Londýně, Ecotec v řeckých Atenách či řada dalších veletrhů v Evropě i ve světě.

Bližší informace a kontakt

Všechny zájemce o obnovitelné zdroje energie z laické i odborné veřejnosti srdečně zveme k návštěvě našeho stánku č. 150 (hala A2). O průběhu výstavy, konference a expozici společnosti Phono Technologies Switzerland vás budeme i nadále informovat.

Phono Technologies Switzerland AG
Sandgrube 29
CH-9050 Appenzell
Switzerland
Web: www.phonosolar.eu

Intersolar 2011
New Munich Trade Fair Centre
81823 Munich
Halls A1-A6, B1-B6, C2-C4
Web: www.intersolar.de
Phono Solar na Intersolar 2011 Adresa : http://www.phonosolar.cz
Kategorie: Informace, zpravodajství­
Klíčová slova: PhonoSolar
Uloženo: 31.05.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde