Populární anglická vodka s pravým štírem

Pokud někde uslyšíte citrón a sůl, hned vám tyto dvě slova asociují Tequilu. Pokud někdo vysloví slovo obilí nebo brambory, málo kdo si tyto dvě slova spojí s Vodkou. Přitom obilí nebo brambory jsou základní surovinou pro výrobu tradiční Vodky. My jsme se rozhodli tomuto tradičnímu alkoholickému nápoji dát nový náboj – škopriona!

Originální Vodka se štírem obsahuje škopriona, který prochází speciálním detoxikačním procesem. Takto upravený štír je zbaven všech pro člověka nebezpečných toxinů a následovně je na tři měsíce naložen do čisté anglické vodky. Po uplynutí této doby získává vodka se štírem typickou chuť a dochází k zjemnění ostré chuti vodky.

Řádně vychlazenou Vodku se štírem můžete servírovat buď samotnou nebo jako míchaný nápoj například s tonicem. Jakmile láhev vodky dopijete, můžete štíra vytáhnout a bez obav sníst, stejně jako červíka v Tequile. Nemusíte se bát, škorpion je detoxikovaný!

Chcete udělat radost někomu blízkému a darovat mu Vodku se štírem? Tuto exotickou vodku můžete zakoupit na e-shopu GiftBox.cz, na kterém naleznete mimo jiné i originální dárky k narozeninám.

Populární anglická vodka s pravým štírem Adresa : http://www.giftbox.cz/produkty
Kategorie: Informace, zpravodajství­
Klíčová slova: originalni darky, darky k narozeninam, vodka se stirem, vodka se skorpionem
Uloženo: 08.06.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde