Kurz ZDARMA na dva měsíce v hodnotě 35.0

Online psychodiagnostiku prezentoval doktor Hroník na konferenci psychologů v minulém tisíciletí. Tehdy si kolegové psychologové klepali na čelo, dnes si vyhodnocení testů bez počítače řada personalistů nedovede představit (k čemu by jim byl stoh papírů). Motiv P již od konce roku 2009 přichází na trh s unikátním projektem s názvem Virtuální kurzy.
Před sebou vidíte slajd plný informací, lektor tento slajd podrobně a srozumitelně vysvětluje. Kurz si můžete kdykoli zastavit, kdykoli se můžete vrátit. Jedná se o kurzy, které si můžete pořídit jako jednotlivec formou e-developmentu, případně kurz může být zakoupen pro celou firmu a vyvěšen na intranetu.
Na konferenci Flexibilní a Inovativní firma bude tento projekt představen a jeden kurz bude volně umístěn na stránkách Motiv8.cz po dobu dvou měsíců pro prvních 500 registrovaných. Budete tak mít možnost se na kurz podívat, také budete mít možnost kód do kurzu volně (po dobu dvou měsíců) šířit mezi své kolegy, nadřízeně, podřízené. Ale to necháme na Vás
Pokud nechcete tuto jedinečnou šanci promarnit, zadejte prosím Váš email, na který Vám přijde heslo pro vstup do kurzu. Také si můžete vybrat, o který kurz máte zájem, nejžádanější bude vybrán.
Chci, aby mi byl zaslán přístup do virtuálního kurzu ZDARMA v hodnotě 35.000 Kč.
Kurz ZDARMA na dva měsíce v hodnotě 35.0 Adresa : http://motiv8.cz
Kategorie: Informace, zpravodajství­
Klíčová slova: hodnota na trhu práce,HR poradna,diskusní fórum,personalistika,HR,práce,lidé,psy
Uloženo: 07.06.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde