Start Redakce.org

Redakce.org se řídí etickým kodexem syndikátu novinářů ČR, narozdíl od jiných vydavatelských domů umožňuje převzetí článků pro použití v jiných médiích a to bez finančních nároků. Jde o nezávislé vydavatelství postavené na myšlence svobodného šíření informací bez skrytého komerčního záměru, podpory firem či politických stran.

xBook.cz



Server o knihách a žurnalistice je příkladem ignorování plytké žurnalistiky. Tento magazín je určen lidem se zájmem o čtení i psaní. Zajímavým doplňkem je e-knihovna, kde najdete elektronické knihy ke stažení.

Fotozin.cz



Soubor fotografií publikovaným jako chronologicky řazené příspěvky. Každá fotografie má nějaký popis, výjimkou nejsou fotoreportáže či fotopříběhy. Fotozin slouží jako archiv fotografií pro použití v ostatních médiích Redakce.

TRHzin.cz



Trh, finance, nakupování. To jsou témata, kterým se věnuje nejmladší Trhzin, magazín zajímavý pro všechny věkové kategorie, pro jakýkoli stupeň lidského vzdělání. Vždyť trh je všude kolem nás, řídí naše životy a jeho procesy ovlivňují společnost na celém světě. Globálně i regionálně.

Netzin.cz



Internet, web, informační technologie. Tvorba webových stránek, marketing, podnikání na internetu, software, počítače, názory a glosy, to vše najdete v novém publicistickém magazínu. Netzin je studnicí informací stejně jako podnětným čtením pro každého člověka, který se o IT nějakým hlubším způsobem zajímá.

Cestopis.eu



Cestování po celém světě a turistika v naší krásné zemi. Články právě tohoto zaměření najdete na serveru Cestopis.eu, opět magazínu respektujícího právo čtenáře na ničím nerušené čtení doprovázeném fotografiemi z celého světa.

SWZ.cz



Encyklopedie software, kterou může kdokoli upravovat a přispět tak kolektivnímu vědění o kvalitních programech poskytovaných jejich tvůrci zdarma a v českém jazyce. Jde o jediný projekt svého druhu na českém internetu a našel si již řadu uživatelů, kteří vědí, že v encyklopedii naleznou vždy to, co potřebují.

Všech šest webů vzniklo v druhé polovině roku 2009 a hned čtyři z nich zahájili provoz až na konci listopadu, Cestopis dokonce v lednu roku 2010. I přesto již mají své pravidelné čtenáře, kteří oceňují obsah, jež <a href="http://redakce.org" title="Internetové vydavatelství">Redakce</a> produkuje.

Start Redakce.org Adresa : http://redakce.org
Kategorie: Informace, zpravodajství­
Klíčová slova: redakce
Uloženo: 08.03.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde