Filmová Místa.cz

Zajímá vás, kde se proháněl falešný vrchní ve filmu Vrchní prchni, kde se nachází chata Apalucha nebo kde lezl malý Vašek s tátou na Dračí zub? Filmová místa.cz vám to prozradí a navíc se podíváte, jak vypadají filmové lokality dnes.

Projekt je od počátku stavěn jako tzv. Web 2.0 aplikace a jak autoři přiznávají, bere si inspiraci právě z Wikipedie. Pro jedince je nemožné, aby poznal všechna místa natáčení z filmu. Návštěvníci stránek z různých koutů republiky však snadno rozeznají místa ve svém blízkém okolí, které mají neustále na očích. Nové filmy a filmové záběry mohou přidávat všichni registrovaní uživatelé a všichni registrovaní uživatelé mohou přidávat k filmovým záběrům adresu a také fotografii současné podoby místa. Tyto srovnávací fotografie jsou nejzajímavější u filmů staršího data výroby. Pro účely databáze jsou bezvýznamné filmy natáčené v ateliérech.

Velmi často se tedy stává, že jeden uživatel vloží záběr z filmu, o kterém by chtěl vědět, kde se natáčel. Druhý uživatel místo rozpozná a přidá adresu. Třetí uživatel pak může přidat fotografii současné podoby místa pro srovnání.
Filmová Místa.cz Adresa : http://www.filmovamista.cz/
Kategorie: Filmy, seriály, televize
Klíčová slova: film, seriál, filmy, seriály, filmová místa, filmové lokality, místa natáčení, c
Uloženo: 25.01.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde