VideoChaty.cz - Nová dimenze onanie

Erotické Videochaty.cz jsou patrně největší stránky svého zaměření u nás, které návštěvníkům bez zdržování ihned nabídnou to co slibuje název domény. Obrovské množství lidí předvádějících živě erotickou show. Nonstop je online něco mezi 1500 - 2000 webkamer, záleží na denní době kdy na web vstoupíte. Najdete tu jak perfektní sexbomby, tak obyčejné ženské ze sousedství, tak mladé studentky, ale i starší vyzrálé a zkušené ženy. Samostatnou kategorie pak mají muži, gejové, transexuálové a milenecké páry.

Stránky chatu jsou plně responzivní a můžete si je prohlížet na počítači, tabletu i v mobilu.

Cena privátní show na live chatu se pohybuje mezi $1 (20 Kč) - $5 (100 Kč) za minutu. Naprostá většina holek má cenu nastavenou na $2, což je myslím přijatelné i pro běžného Čecha. Cena je tedy srovnatelná s cenou za sex po telefonu, kde (dost možná naštěstí) neuvidíte nic. Jednu soukromou show s většinu holek tak mužete mít už za 500 Kč.

TIP: Pozvánky jednotlivých modelek najdete na blogu zde: http://www.videochaty.cz/cs/blog/

Na hlavní stránce vidíte fotky modelek, které jsou zrovna online. Po kliknutí na některou z nich, vstoupíte za dívkou do pokoje na tzv. free chat. Zde už vidíte vybranou holku v přímém přenosu a společně s ostatními diváky si s modelkou můžete psát. Striptýz a masturbaci holky předvádí v privátní (soukromé) show, za kterou už dívce platíte zakoupenýma kreditama.

Základní pravidla



Na webu platí určitá pravidla a omezení, která vystupující i jejich diváci musí dodržovat. Dívky například nesmí klientům poskytovat osobní informace a nesmí se s klienty osobně setkat. Modelky by také během show neměly odcházet ze záběru, mají zakázáno používat mobil nebo například i jíst. Oficiálním jazykem je angličtina, což ale neznamená, že modelky mají zakázáno komunikovat dalšími jazyky. Na free chatu je zakázána úplná nahota, tu modelky předvádí až v soukromé show.

Registrace



Je vhodné se na web zaregistrovat pod vlastním uživatelským jménem. Anonymní uživatele modelky povětšinou ignorují, protože anonymní návštěvník dává najevo, že to s chatem nemyslí vážně a modelce nepřinese žádné peníze.

Kredity



Kredity jsou vlastně virtuální měna, která se na livechatu používá k placení holkám za vystoupení. Lze je koupit několika způsoby, nejrychlejší je nákup kreditkou, trvá pár vteřin. Na výběr je několik kreditových balíčků i dalších možností platby (převodem z účtu, platba telefonem...).

19 kreditů za 20 euro
29 kreditů za 30 euro (+ 3 kredity ZDARMA)
69 kreditů za 70 euro (+ 7 kreditů ZDARMA)
99 kreditů za 100 euro (+ 9 kreditů ZDARMA)
159 kreditů za 160 euro (+ 11 kreditů ZDARMA)

Osobní zkušenost



Z vlastní zkušenosti můžu říct, že sex přes monitor s LIVE modelkami na chatu pro mě byl novým a překvapivě vzrušujícím zážitkem. Reálný sex to sice není, ale zase je to úplně něco jiného než klasická onanie u porna. Máte před sebou opravdovou holku, která je na stejné sexuální vlně a zažíváte s ní stejné vzrušení, kdy se před vámi právě sbalená holka poprvé odhalí a otevře svůj klín jako ve skutečnosti. Dívku máte ve své režii, předvede vše na čem se domluvíte a společné vyvrholení je už jen ta pomyslná třešnička na dortu. Vaše pocity na videochatech mohou být ještě umocněné skutečností, že je tu velmi jednoduché pokaždé mít jinou modelku a "vzrušení z nového" tak lze zažívat neomezeně stále znova...

Závěr a hodnocení



Online sex je stále populárnější forma sexu mezi muži i ženami po celém světě. Osamoceným lidem nebo všem těm, kteří chybí v sexu něco nového a netroufnou si na opravdovou nevěru, to může být ta ideální možnost jak se zbavit sexuálního napětí a užívat si z domu s opravdovým člověkem. Navíc bez rizik jako jsou pohlavní choroby, pocit nevěry nebo nechtěné těhotenství. Osobně doporučuji všem, co touží v sexu opět po vzrušení z nové partnerky. Vyzkoušejte a uvidíte.
VideoChaty.cz - Nová dimenze onanie Adresa : http://www.videochaty.cz/
Kategorie: Erotika
Klíčová slova: live sex, sex chat, livechat, videochat, erotický, cybersex, virtuální, živě
Uloženo: 17.09.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2
Hodnocení webu: 2

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde