Sweet Paradise – noční klub Praha

Dovolte, abychom Vás pozvali do dvou nejlepších nočních klubů v Praze. Noční klub Sweet Paradise se nachází v srdci královských Vinohrad. Do tohoto pražského nočního klubu se schází po schodech, které jsou zapuštěny do chodníku, a lemuje je mosazné zábradlí. Architektonicky je takovýto vstup do nočního klubu v Praze řešen jako jediný. Po projití krásnými mosaznými dveřmi se ocitnete u bohatě zásobeného baru. Pohodlí naleznete v luxusních kožených sedačkách, ze kterých budete mít dokonalý přehled o dění na tanečním pódiu. Jeden z pokojů nočního klubu naleznete těsně u vchodu, druhý pokoj je v hlavní části nočního klubu a v zadní části nočního klubu jsou ostatní pokoje. V této části nočního klubu je umístěn i VIP salonek.

Druhý noční klub Sweet Paradise Dolly se nachází v historické části Prahy, ve čtvrti Žižkov. Přístup do tohoto nočního klubu je po točitém schodišti, které Vás zavede k bohatě zásobenému baru. Také v tomto nočním klubu se lze usadit do luxusních kožených sedaček, ze kterých se Vám nabídne skvělý výhled na taneční podium. Privátní pokoje jsou umístěny v zadní části nočního klubu a další pokoje jsou umístěny v dalším podlaží tohoto nočního klubu. Jestli-že navštívíte jeden z těchto nočních klubů a rozhodnete se navštívit druhý, budete dopraveni do druhého nočního klubu zdarma, bez vstupného.

Tyto noční kluby nabízejí výběr z více než 120 dívek ve věku 18 až 32 let. V těchto pražských nočních klubech máte každý den možnost vybírat z 16 až 30 dívek a večerní nabídka je ze 40 až 60 dívek. Všechny pokoje obou nočních klubů jsou dobře větrané, panuje v nich příjemná teplota a naleznete v nich potřebný klid a soukromí. Každý pokoj nočního klubu je vybaven sprchami nebo vanami. Eroticky podbarvená hudba zní v každém pokoji obou nočních klubů a telefonem, kterým jsou pokoje vybaveny, a je spojen s barem, si můžete objednat občerstvení. Nejméně dvakrát denně je každý pokoj obou nočních klubů dezinfikován a úklid se provádí po každé návštěvě a jsou dodávány nová prostěradla a ručníky. Automatickými dávkovači vůně je zajištěna příjemná vůně.

Naším přáním je, aby se každý návštěvník některého z našich pražských nočních klubů cítil výborně a rád se k nám vracel.

Více naleznete na: http://www.sweetparadise.cz/cs/o-nocnich-klubech-sweet-paradise

Sweet Paradise – noční klub Praha Adresa : http://www.sweetparadise.cz/cs/o-nocnich-klubech-sweet-paradise
Kategorie: Erotika
Klíčová slova: Sweet Paradise, noční klub, noční klub Praha, erotika, klub
Uloženo: 13.08.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde