Nový online sexshop MůjRobertek.cz

MůjRobertek.cz


je e-shop nabízející erotické pomůcky a erotické prádlo za internetové ceny. Můžete jej najít přímo na adrese mujrobertek.cz nebo také v portálech jako je heuréka.cz nebo zbozi.cz. Erotické pomůcky vždy posílá v diskrétním balení a expedice je do druhého pracovního dne.

Celý e-shop má zajímavou grafiku, která je pro ovládání velmi intuitivní. Členění kategorií je velmi přehledné a z úvodní stránky se dostanete na danou kategorii jedním kliknutím. Zatím je primárně zaměřen na erotické zboží pro ženy. Velká nabídka vibrátorů různých velikostí s mnoha funkcemi za rozmanité ceny.

Základní nabídka zboží se týká, jak bylo uvedeno výše, vibrátorů, dildel, vibračních vajíček, venušiných kuliček, ale také obrovské nabídky spodního a erotického prádla. U každého produktu je fotka a detailní popis s výčtem vlastností dané erotické pomůcky.

Zajímavé je, že nabízí vibrátory opravdu rozmanitých druhů. V tomto sexshopu jsem našla jak obyčejné, tak i hodně futuristické nebo také luxusní vibrátory.
Jako mínus vidím ve velmi omezeném množství erotických pomůcek pro muže. Mají tam sice návleky na penis, erekční kroužky a vákuovou pumpu, ale chybí lubrikační gely a drobnosti pro další intimní hrátky.

Tento sexshop umožňuje nákup i bez potřeby registrace, což činí nákup velmi rychlým. Jako bonus při objednávce za zboží nad pětset korun posílají dárek, který je buď vibrační kroužek anebo návlek na penis. Při objednávce, kdy cena zboží překročí hodnotu jednoho tisíce korun, máte navíc dopravu zdarma!

Vyzkoušejte sami a přesvědčte se o jeho kvalitách. Rozhodně tento sexshop můžu doporučit!

Nový online sexshop MůjRobertek.cz Adresa : http://mujrobertek.cz
Kategorie: Erotika
Klíčová slova: sexshop, vibrátor, venušiny kuličky, erotické zboží, erotické pomůcky, vibrační
Uloženo: 15.01.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde