Seznamka

Jedním z nejvyhledávanějších slov na internetu je slovo seznamka. Lidé se v dnešní hektické době snaží o setkání různými způsoby a internet je jedním z nejoblíbenějších. Není se čemu divit. Je to poměrně anonymní způsob, jak najít spřízněnou duši. Samozřejmě, toto může být i kontraproduktivní. Anonymita je silná zbraň a lidé ztratí stud.
Na internetu existují seznamky všeho druhu. Novinkou je www.videlijsmese.cz. Znáte to. Každý z nás potkal v dopravním prostředku, baru či kdekoliv jinde někoho kdo ho velmi zaujal. Stud nám však většinou nedovolí danou osobu oslovit. Proto je tu www.videlijsmese.cz. Napište čas, místo a stručný popis setkání a doufejte, že se na Vás usměje štěstí. Třeba i dotyčná osoba hledá zrovna Vás! Najdete se, domluvíte rande... Za pokus to stojí!
Nikdy nevíte, štěstěna se čas od času unaví a osud je osud. Je škoda, že se o stránkách moc neví. Kdyby byly v obecném povědomí, byla by pravděpodobnost setkání větší. Tak doufejme, že podobné portály se časem zviditelní a šance na setkání se zvýší!

Seznamka Adresa : http://www.videlijsmese.cz/
Kategorie: Diskuze, chaty, seznamky
Klíčová slova: seznamka, rande, setkání
Uloženo: 06.05.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde