Benátky, Jadranská perla Itálie

Ano je to tak, pokud se Vám vybavily tyto věci, gondoly a krásné „městečko na vodě“ jste tu správně. Přesně pro Vás jsou určeny stránky eBenatky.cz

Na stránkách eBenatky.cz se dozvíte spousty informací, například o samotné historii města Benátky, která je velice rozmanitá a určitě stojí za přečtení a zamyšlení se nad ní. Asi všichni víte, že Benátky postihla morová epidemie, při které tragicky zemřely statisíce lidí. Dále, že Benátky neustále odolávaly neustálým nájezdům Turských vojsk. Pokud se chcete dozvědět více o historii tohoto města, nezbývá Vám nic jiného než-li navštívit stránky eBenatky.cz a přímo zamířit na sekci „Historie Benátek“. Krásné čtení!

Další velice lákavá kategorie pro přečtení je „Benátské památky a kultura“. V této kategorii je pro nás připravena další spousta informací o památkách a kultuře malebného města, jakým Benátky bezesporu jsou. Snad nejznámější místo v celých Benátkách, kam se velice rád podívá každý turista, je Náměstí svatého Marka. Kolem celého náměstí jsou velice luxusní a krásné historické domy, které stojí za povšimnutí, jejich architektura je opravdu krásná. Pokud chcete mít rozhled nad celými Benátkami, doporučujeme k navštívení Zvonici (Kampanilu), která umožní výhled na celé Benátky. Míst, které stojí za navštívení v Benátkách je plno, stačí pouze navštívit již zmiňovanou kategorii na webu eBenatky.cz.

Na již několikrát zmiňovaných stránkách (eBenatky.cz) si můžete také přečíst o ubytování v Benátkách, dopravě a také i jídlu. Ubytování v Benátkách není jednoduché sehnat, ale v přilehlých městečkách se adekvátní ubytování dá sehnat určitě. Když mají Benátky skoro 300 tisíc obyvatel, přeci jenom sehnat volné místo v hotelu v tak „turisticky rušném“ místě není jednoduché. Jak bylo zmiňováno na začátku, doprava v Benátkách je opravdu netradiční. Žádná auta, kamiony a další u nás běžné dopravní prostředky. V Benátkách je doprava řešena po vodě, je to logické, když celé město Benátky je na vodě. Takže pokud uvidíte v Benátském vodním kanále prohánět se čluny, gondoly a další „vodní“ dopravní prostředky, nelekejte se, v Benátkách je to běžné, jinak se dopravovat nelze. A co se týče jídla, typické pro celou Itálii a tím pádem i pro Benátky je pizza.

Podtrženo, sečteno, Benátky jsou krásné a hlavně romantické město. Není na to, procházet se při západu slunce, sednout si do Italské restaurace, popíjet kvalitní víno po boku svého partnera. Pokud se chcete dozvědět více nejen o Itálii, Benátkách, její historii, kultuře, ubytování, jídle a dalších věcech, ale také se chcete orientačně podívat na ceny ubytování buď přímo v Benátkách, nebo v nějakém přilehlém hotelu blízko Benátek, rozhodně doporučuji navštívit stránky eBenatky.cz, kde se dozvíte spoustu zajímavých informací.

Benátky, Jadranská perla Itálie Adresa : http://www.ebenatky.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: benátky, itálie
Uloženo: 26.07.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde