Penzion Jaroslav ubytování Trutnov

V 1. a 2. patře je ubytovací část penzionu s apartmány a pokoji. V penzionu Jaroslav jsou k ubytování připravené 2 čtyřlůžkové a 2 třílůžkové apartmány s možností přistýlky, vybavené samostatnými kuchyňkami, a sociálním zařízením.
Trutnov ubytování penzion Jaroslav pokoje :
Pro méně náročné zájemce jsou ve 2. patře penzionu další dva čtyřlůžkové podkrovní pokoje se samostatným WC a umyvadlem. Pokoje jsou vkusně obloženy palubkovým dřevem a jsou prosvětleny štítovými i střešními okny. Do jejich vybavení patří televize a rádio. Kuchyňku a sprchový kout, které mají oba pokoje společné.

Penzion Jaroslav ubytování Trutnov stravování a občerstvení :
Po předchozí domluvě možnost zajištění snídaní a večeří. K občerstvení je k dispozici bar s nápoji a drobnými pochutinami za velmi příznivé ceny. Pro milovníky pěnivého moku je připraven točený i lahvový Olivětínský Opat, který kromě klasického sortimentu nabízí také piva speciální jako je extra hořké, medové aj.

Penzion Trutnov ubytování Jaroslav letní aktivity :
Z Petříkovic vede pěší a cyklistická stezka do Polska, hraniční přechod je na okraji Petříkovic, vzdálen necelé dva kilometry od penzionu.Ve SKI areálu Petříkovice je pro příznivce adrenalinových sportů nově otevřen provoz horských kár. Jen několik metrů od penzionu se nachází koupaliště, krytý bazén v Trutnově.
Penzion Jaroslav ubytování Trutnov Adresa : http://www.penzion-jaroslav.i-ubytovani.info/Trutnov.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Penzion,Jaroslav,ubytování,Trutnov,ubytovani
Uloženo: 16.07.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde