Ubytování Český ráj - Apartmány Tunka Zd

Nabízíme k ubytování dva objekty bez přítomnosti majitele, umístěné v klidné části obce Malá Skála, turistický region Český ráj.
Domek a dům se dvěma apartmány, jsou určeny k celoroční rekreaci, možnost parkování přímo u domu, posezení na zahradě, grilování, úschova kol zajištěna.
Domek se nachází v blízkosti domu majitele, kapacita 6 lůžek. Obytná místnost s kuchyňským koutem, možnost spaní pro dvě osoby, koupelna s WC, v patře ložnice 4 lůžka.
Dům má dva samostatné apartmány A a B, kde v každém je v přízemí obytná místnost, vybavený kuchyňský kout, jídelní kout, sezení u TV(SAT), krbová kamna. Samostatné WC. V horním patře jsou dvě ložnice (2 + 3 lůžka), koupelna s WC. V apartmánu B je balkón a vchod přímo na terasu z obytné místnosti.
Ubytování je vhodné pro rodiny s dětmi, páry i skupiny lidí. Možnost vlastního vaření, vybavený kuchyňský kout. - lednice, rychlovarná konvice, překapávač, dvouplotýnkový vařič, nádobí.
Malá Skála leží na okraji Českého ráje, je vzdálena 8km od Turnova směrem na Harrachov (silnice E 65). Z Prahy cesta autem trvá přibližně 80 min. Objekt se nachází nedaleko řeky Jizery, v klidné a málo frekventované části obce.
Sportovní vyžití - v létě máte možnost využít tenisové a volejbalové kurty (vzdálené 200m), koupání v řece Jizeře 150m, městské koupaliště Železný Brod 7km, plavecký bazén s tobogány v Jablonci n./N. 15km a Liberci 20km. Zájemci mohou využít služeb Žluté plovárny, která půjčuje kola a sport.náčiní, provozuje lanové centrum, zajišťuje rafting i možnost slézání blízských masivů pod odborným dohledem. Okolí Malé Skály je ideální jak pro pěší turistiku (zříceniny -Vranov,Frýdštejn,Rotštejn, skalní města - Chléviště, Drábovna, Klokočské skály, Suché skály, atd.), tak i pro cykloturistiku - cyklobusy. Za nepřízdnivého počasí možnost pronájmu víceúčelové haly přímo v Malé Skále.
V zimě lze využít nedalekých svahů a vleků k lyžování. Kozákov, Zásada 15km, Ještěd 20km, Bedřichov 25km, Harrachov 40km.
Kulturní vyžití - v Malé Skále je kino Androvna, stálá expozice J.Jíry v galerii Boučkův statek a v letních měsících jsou zde časté vernisáže známých i méně známých umělců. V nedalekém Jablonci n./N. jsou kina, divadlo, Klub Na Rampě, ve kterém je bohatá nabídka hudebních, cestopisných a jiných programů. V Liberci je možné navštívit Babylon - centum zábavy pro děti, ZOO či botanickou tahradu. Za návštěvu stojí i zámek Sychrov, Hrubá Skála, nebo hrad Kost, Valdštejn,aj.


Ubytování Český ráj - Apartmány Tunka Zd Adresa : http://www.ubytovani-tunka.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Malá Skála, Český ráj, ubytování, sport, rafting, turistika, koupání, výlety
Uloženo: 05.03.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde