Kemp Luhy - Milavy - jižní Čechy

Kemp Luhy se nachází u rybníka Milavy nedaleko obce Velká Turná, přibližně 12km od Strakonic a 15 Km od Písku a Blatné. Rekreační areál Milavy leží v jižních Čechách v turistické oblasti Šumava a Pošumaví. Jedná se lokalitu uprostřed krásné přírody plné lesů a rybníků. V bezprostřední blízkosti je les, který je rájem pro houbaře, skýtá hojnost borůvek, malin a ostatních lesních plodů.
Sportovní, rekreační vyžití není v našem kempu problém. Velmi dobré podmínky pro surfování. V nedalekém rybníce možnost rybaření. Kemp Luhy nabízí půjčení horských a trekingových kol a surfu. V areálu kempu se nachází dětské hřiště s houpačkami, prolézačkami a kolotočem. V areálu kempu je také volejbalové hřiště. V nově vybudované klubovně pořádají hudební a taneční večery. Klubovna nabízí stolní tenis, elektronické šipky, stolní fotbal. Na venkovní terase je možnost grilování.
Chatky jsou útulné a nabízejí dostatečné pohodlí a kvalitní zázemí. Kemp je svou dostupností a dobrými podmínkami ideálním místem na prožití příjemné dovolené pro jakoukoliv věkovou kategorii návštěvníků, pro rodiny s dětmi a také pro skupinové a školní výlety. Navštivte jižní Čechy a budete se k nám rádi vracet.
Sezónu zahajujeme každoročně v polovině května a ukončujeme ji koncem září. V květnu, v červnu a v září poskytuje náš kemp mimosezónní slevy na ubytování .

Kemp Luhy - Milavy - jižní Čechy Adresa : http://www.kemp-luhy-milavy.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Kemp, kempy, kempování, stanování, jižní Čechy, Blatensko, strakonicko, Strakoni
Uloženo: 13.03.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2.3
Hodnocení webu: 2.3

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde