Pivovarský dvůr Plzeň - Purkmistr

Hotel Purkmistr ****
je součástí nově budovaného komplexu Pivovarský dvůr Plzeň, který se nachází v klidném prostředí památkové rezervace „Selské návsi“, v předměstské čtvrti Plzeň –Černice, jehož slavnostní otevření je připravováno na 6. červen 2007. Komplex zahrnuje kromě hotelu pivnici s pivovarem, restaurant, konferenční sál, vinárnu a bar s bowlingem a nachází se v prostorách původního selského dvora. Je projektován s využitím některých původních budov při zachování či napodobení prvků typických pro původní architekturu, tak i budov nových zakomponovaných do původního areálu v rozsahu původních staveb.
Pivnice, Pivovar Purkmistr
Pivnice („Varna“) se nachází v přízemí v pravém křídle Pivovarského dvora. Návštěvníci ocení stylové zařízení a typickou atmosféru pivovaru, kterou vytváří měděné varny umístěné v čele pivnice. Hosté zde budou moci zhlédnout výrobu piva a ochutnat znovu oživenou značku Purkmistr a řadu speciálních piv. Pivnice zároveň nabídne návštěvníkům pestrý přehled specialit vhodných k pivu, jakož i nabídku české kuchyně a možnost grilování ve dvoře.
Restaurace
Restaurace (Spilka) o kapacitě 50 míst je umístěna v 1. patře budovy pravého křídla Pivovarského dvora nad pivnicí a nabízí široký výběr jídel české a mezinárodní kuchyně a pestrou paletu nealkoholických a alkoholických nápojů. Svatební hostiny, slavnostní obědy, večeře, podnikové večírky budou nedílnou součástí nabídky širokého spektra služeb.
Bowling
Bowlingová hala se nachází v levé části Pivovarského dvora. Její stylový interiér s kamennou klenbou a historickými motivy dřevěných sudů na stěnách připomíná pivovarské sklepení. Je vybavena 3 bowlingovými dráhami , ve vstupním prostoru je umístěn bar s výčepem.
Pivovarský dvůr Plzeň - Purkmistr Adresa : http://www.purkmistr.cz/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: plzenske pivo, prirodni pivo, purkmistr, pivovar plzen, prohlidky pivovaru, pivn
Uloženo: 06.06.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2.6
Hodnocení webu: 2.2

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde