Ubytování Letovice - mikroreg. Boskovice

Ubytování Letovice - ubytovna, ubytovací zařízení v Letovicích o kapacitě 60 lůžek s celoročním provozem. Cena již 110,-Kč/lůžko. Mikroregion Boskovice, Letovice. S ubytovnou sousedí sportovní areál, tenisové kurty, minigolf, koupaliště s tobogánem, rybník na rybaření, restaurace. Možnost ubytování i na horách. Orlické hory, Čenkovice - Ski areál. Pro milovníky bílé stopy má Ski areál Buková hora a okolí k dispozici několik desítek kilometrů perfektně udržovaných běžeckých tratí a hřebenová cesta z Bukové hory na Suchý Vrch dále na Vysoký kámen nad Mladkovem láká spoustu vyznavačů klasického lyžování.
Nabídka služeb: profesionální snowboardová škola, lyžařská škola a školka, půjčovny lyží a snowboardů, restaurace, rychlé občerstvení, ubytování v soukromí, chatách a apartmánech, penziony, rekreační zařízení, ubytovny, kontakty na odtahovou a asistenční službu, autoservis, pneuservis, sportovní potřeby, krytý plavecký bazén Česká Třebová, webkamera, předpověď počasí pro Čenkovice a aktuální počasí, radarová mapa a další info pod odkazy v menu.
V létě je zde spousta možností pro individuální turistiku a cykloturistiku – Suchý Vrch (rozhledna 998m n.m.), Bouda (dělostřelecká tvrz, součást pohraničního opevnění), Pastvinská přehrada. Můžete si zahrát minigolf, tenis, nohejbal, volejbal. Nabízíme i nábytek z masivu borovice v našem katalogu a e-shopu.
Ubytování Letovice - mikroreg. Boskovice Adresa : http://www.ubytovani-letovice.cz/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Letovice,ubytování,ubytovna,mikroregion,Boskovice,sportoviště,
Uloženo: 24.04.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde