Tipy na dovolenou na Santorini

Santorini je jeden z nejkrásnějších řeckých ostrovů, který si rozhodně s žádným jiným nespletete. Pro tento ostrov jsou typické bílé kopule tyčící se na úbočích sopečné kaldery, blankytné nebe bez mráčku a azurová hladina moře dotvářející okouzlující vzhled celého ostrova. Dominantou ostrova Santorini je již zmíněná kaldera, která je již desítky let neaktivní a od konce minulého století na ní přibyly k malebným městečkům také turistická centra, nabízející ideální podmínky pro vaši spokojenou dovolenou na Santorini. Můžete se zde těšit na komfortní ubytování a také pestrou nabídku služeb, včetně fakultativních výletů či wellness programů.

Máte- li romantickou duši a hledáte nevšední místa, pak vám ostrov Santorini zcela učaruje. Přes den se můžete vydat na procházky bělostnými městy, jako je Fira či Oia s historickými větrnými mlýny, užít si koupání na velmi čistých plážích nebo vydat se na výletní plavbu lodí se zastávkami na okolních ostrůvcích, které jsou stejně jako Santorini pozůstatky sopečné činnosti, zatímco za soumraku se vám naskytne jedinečný pohled na dech beroucí západ slunce nad mořem.

Dovolená na Santorini

Díky svému nevšednímu charakteru je ostrov Santorini jednou z nejzajímavějších turistických destinací Řecka, avšak nemusíte se bát, že zde narazíte na davy turistů či přeplněné pláže. Santorini si i přes značný zájem ze strany turistů stále zachovává své kouzlo a vy zde můžete prožít ničím nerušenou dovolenou. Ať už plánujete letní dovolenou s malými dětmi, partnerem, přáteli či rodiči, na Santorini se budete cítit jako v ráji!

Zajímají- li vás bližší informace o dovolené na Santorini, pak navštivte webové stránky srovnávače zájezdů New Travel.cz, která patří mezi přední české agentury zprostředkovávající prodej zájezdů přes internet. Velkou výhodou je značná úspora vašeho času. Na stránkách New Travel.cz naleznete přehledně seřazeny desítky zájezdů na Santorini od celé řady renomovaných českých cestovních kanceláří, včetně všech potřebných informací a samozřejmě také včetně aktuálních slev, které byste museli sami pracně dohledávat.

Tipy na dovolenou na Santorini Adresa : http://www.newtravel.cz/recko/santorini/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: dovolená, zájezdy, Řecko, Santorini
Uloženo: 06.09.2017
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde