Jaká je dovolená v Chorvatsku?

Chtěli byste strávit letní dovolenou u moře? Nejste příznivci letecké dopravy a raději dáváte přednost pohodlí vašeho auta? Pak rozhodně neváhejte a vydejte se na dovolenou do Chorvatska! Vzhledem ke své poloze patří mezi velmi oblíbené a hojně navštěvované destinace. Část turistů dává přednost dopravě vlastním automobilem nebo pohodlným autokarem.

Využijte pestré nabídky last minute zájezdů do Chorvatska a vydejte se na cestu. Již po několik hodinách jízdy budete ve vysněném cíli.
Užijte si prosluněné dny na pláži a načerpejte novou energii do dalších dní. Vykoupejte se v krásně čistém a průzračném Jaderském moři, které se vyznačuje členitým pobřežím. Za zkoušku stojí také potápění a poznávání podmořských krás, které moře pod svou hladinou skrývá. Rozhodně si nenechejte ujít i speciality místní kuchyně, mezi které patří například plody moře, čerstvé ryby a skvělá je také místní zmrzlina, na které si pochutnají nejen vaše děti. Dospělí si jistě rádi dají výborné víno či místní pálenku.

Zábava v Chorvatsku

Do Chorvatska se s oblibou vypravují rodiny s dětmi, které ocení oblázkové pláže s krásnými skalami v pozadí. Ubytovat se můžete v kempech ve stanu či karavanu. K dispozici budete mít vlastní kuchyňku s potřebným vybavením pro přípravu jídla. Vybrat si můžete i z útulných penzionů či hotelů, kde nabízí polopenzi či plnou penzi a které se nachází v blízkosti pláží. Jelikož jsou místní lidé zvyklí na české turisty, domluvíte se zde bez větších problémů česky.

Prožijte krásné dny u moře se svou rodinou, přáteli či romantický pobyt se svým partnerem nebo přítelkyní. Pobyt u moře je vhodnou příležitostí, kdy požádat svůj protějšek o ruku. Užijte si romantické chvíle při procházkách podél pobřeží nebo se vydejte na výlet lodí. Neváhejte a vydejte se na dovolenou do Chorvatska! Zapomeňte na starosti všedních dní a věnujte se jen sami sobě a přátelům. Zažijete zde chvíle, na které budete za dlouhých zimních večerů rádi vzpomínat.

Jaká je dovolená v Chorvatsku? Adresa : http://www.newtravel.cz/dovolena/chorvatsko/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: dovolená, zájezdy, Chorvatsko
Uloženo: 08.04.2017
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde