Jaká je dovolená v Řecku?

Co si tak zajet do Řecka? Tato krásná země nabízí svým návštěvníkům vše, co ke správné dovolené patří: nádherně čisté a teplé moře, nekonečné upravené pláže, výbornou kuchyni a samozřejmě spoustu sluníčka. Neváhejte a vydejte se na dovolenou do Řecka.
Řecko je stát ležící na jihu Evropy na Balkánském poloostrově. Rozkládá se jak na evropské pevnině, tak na mnoha ostrovech v přilehlých mořích. Mezi nejvíce navštěvované patří Kréta, Rhodos nebo Korfu. Je jen na vás, kterou část Řecka si zvolíte. A jak se do Řecka dostanete? Samozřejmě, že nejrychlejší a nejpohodlnější způsob je letecká doprava – po přibližně 3 hodinách letu budete na místě a můžete ihned začít vychutnávat svoji zaslouženou dovolenou. Můžete si ale také zvolit dopravu autem případně autobusem. Je sice mnohem delší a namáhavější, ale má také svá kouzla.
Řecko pro každého
Tak neváhejte a začněte vybírat! Můžete si zvolit pobyt all inclusive nebo s polopenzí. Místní hotely nabízí svým hostům spousty lahůdek jak z řecké kuchyně, tak i z kuchyně evropské. Mezi nejznámější řecké pochoutky patří tzatziki – neobvykle ochucený jogurt, řecký „fast food“ – gyros, dále souvlaki, musaka a mnohé další. Velmi populární jsou samozřejmě rybí speciality a plody moře. Řekové také rádi pijí víno a mezi oblíbené alkoholické nápoje patří také „ouzo“ – anýzový likér nebo známá „metaxa“. Vyberte si z nabídky last minute zájezdů do Řecka a vydejte se na cestu!
Pro Řecko je typická vlídná srdečná atmosféra. V této nádherné zemi si každý přijde na své. Pokud si budete chtít odpočinout od lenošení na pláži a koupání, můžete využít široké nabídky výletů. Uvidíte nádherné antické památky, navštívíte starobylé přístavy a posedíte v útulné taverně. Neváhejte a vydejte se se svojí rodinou nebo přáteli na návštěvu Řecka. Nejen že si užijete léto se vším, co k němu patří, ale také uděláte něco pro své zdraví. Pobyt u moře posílí vaši imunitu a budete lépe odolávat každodennímu stresu.

Jaká je dovolená v Řecku? Adresa : http://www.newtravel.cz/dovolena/recko/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: dovolená, zájezdy, tipy, Řecko
Uloženo: 02.03.2017
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde