Výlety pro seniory

Jednodenní výlety pro seniory nejsou fyzicky náročné. Senioři cestují obvykle po střední Moravě. Nikam se nespěchá a vždycky je čas na kafíčko. Většina výletů má podobné schéma:
-dopolední program – společná návštěva zámku, hradu, exkurze
-poledne – společný oběd – většinou v ceně výletu
-odpoledne – společný program – návštěva arboreta, muzea, vyhlídková plavba lodí

V případě, že je na část dne plánovaný individuální program, je připravená alternativa pro hůře pohyblivé seniory – návštěva muzea, posezení v kavárně nebo prohlídka zajímavé výstavy. Mezitím se ti zdatnější většinou vydají na nedaleký kopec, z nějž je krásná vyhlídka do okolí, nebo třeba na radniční věž.

Během sezóny se uskuteční cca 5 – 6 výletů do měsíce. Každý výlet má jiný program a opakuje se pouze v případě velkého zájmu.

Odjezdy z Prostějova bývají mezi 8:00 a 9:00 hod., návrat mezi 17:00 a 18:00 hod., tak, aby přespolní účastníci stihli přípoje domů.

Největšímu zájmu seniorů se v posledním roce těšily plavby výletní lodí, návštěva hřebčína a prohlídky hradů a zámků. Na jaře lákají rozkvetlá arboreta, začátkem podzimu se setkávají s největším ohlasem exkurze ve výrobě, např. medové dorty Marlenka nebo výroba vánočních ozdob.

Výlety pro seniory Adresa : http://www.filemon-baucis.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: výlety pro seniory, senioři
Uloženo: 28.12.2016
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde