Ubytování na Vysočině v srdci přírody!

Pokud rádi objevujete krásy naší přírody, máme pro Vás skvělý tip na dovolenou, na kterou budete dlouho a rádi vzpomínat. Kraj Vysočina nabízí nespočet krásných míst, která stojí za to vidět. Tři z mnoha kulturních památek v kraji, jsou zapsány i na Seznam světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO. Mezi ně patří město Telč, Kostel svatého Jana Nepomuckého ve Žďáru nad Sázavou a také Bazilika svatého Prokopa v Třebíči. Vysočina nabízí další lákadla, která stojí za to navštívit a obohatit tak svůj kulturní rozhled. Mimo památek, je Vysočina bohatá na opravdu skvostnou přírodu, která nabízí opět mnoho míst, která se dají projít jak pěšky, tak i na kole. Právě cyklostezkami se Vysočina jenom hemží.

Kde se na Vysočině ubytovat?

Na objevení tohoto kraje Vám nepostačí pouze jeden den, možná ani týden. Proto Vám nabízíme ubytování v rodinném penzionu Chalupa Blatov, který se nachází v Lipnici nad Sázavou. Hned v Lipnici nad Sázavou se můžete vydat na Státní hrad, který se řadí mezi nejmohutnější šlechtické hrady v ČR. Rodinný penzion Chalupa Blatov se nachází na samotě, v krásné přírodě v CHKO Kamenná Trouba. Nepotkáte zde davy turistů, tím více můžete věnovat pozornost klidu, odpočinku a krásám zdejší přírody. Penzion na Vysočině je lehce dosažitelný z Prahy i Moravy po dálnici D1. Ubytování na Vysočině v penzionu Chalupa Blatov je vhodné zejména pro party přátel, rodiny s dětmi nebo seniory. Je ideální také pro firemní akce, rodinná setkání či oslavy. Na své si zde přijdou také milovníci wellness pobytu. Penzion má kapacitu maximálně 20 lůžek, z toho 18 pevných a 2 přistýlky. Rádi po předchozí domluvě ubytujeme také Vaše domácí mazlíčky. Rekreační pobyty nabízíme pouze s polopenzí, tj. snídaně a večeře o třech chodech. Vaříme domácí kuchyň a výhradně z čerstvých surovin od místních farem a dodavatelů. Milovníci českých jídel si zde přijdou na své. K dispozici je také velmi dobře zásobený bar, kde máte na výběr z několika alkoholických i nealkoholických nápojů.

Sportovní vyžití

Penzion, mimo malebného ubytování, nabízí také sportovní vyžití opravdu pro každého. Pro malé děti zde máme hrací koutek a pro ty větší, víceúčelové hřiště s umělým povrchem a také hřiště pro oblíbený pétanque. Bezplatně Vám zapůjčíme také potřeby pro několik sportů, například míče pro volejbal, nohejbal, minikopanou, potřeby pro pétanque, tenis aj. Pro cyklisty je připravené kryté stání na kola v uzavřeném dvoře penzionu. Okolí přímo vybízí k turistice i cyklistice. V okolí jsou dobře značené turistické cesty i cyklotrasy, proto neváhejte a navštivte nás a užijte si dovolenou na Vysočině plnými doušky.

Ubytování na Vysočině v srdci přírody! Adresa : http://www.chalupablatov.cz/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: ubytování Vysočina
Uloženo: 26.08.2015
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde