Ubytování na Vysočině levně!

Pokud hledáte poklidný penzion v krásném prostředí Vysočiny, jistě jste na správné adrese. Penzion Chalupa Blatov se nachází na samotě neobjeveném koutu Vysočiny. Kolem jsou nádherné lesy, louky, klid a pohoda, proto není zde velká koncentrace turistů. Penzion je od centrálního dění dosažitelný odkudkoliv autem do 3 hodin. V penzionu žijeme celoročně, tudíž se osobně staráme o bezproblémový chod penzionu.

Koho u nás rádi uvítáme?


Penzion je k dispozici pouze pro ubytované hosty, takže zvenčí k nám nikdo nemá přístup do žádných prostor. Ubytování v penzionu je vhodné pro party přítel, nejrůznější oslavy, svatby, seniory, rodiny s dětmi ale také pro firemní akce. Rádi ubytujeme i Vaše domácí mazlíčky. U pobytu můžete využít i naše privátní wellness – masáže, vířivka, sauna, posilovací stroje nebo můžete využít relax u našeho koupacího jezírka.

Rodinná kuchyně je základ


U nás vaříme výhradně z čerstvých surovin od místních dodavatelů a malých farem. Česká jídla a vyhlášené moučníky jsou připravované osobně paní majitelkou dle Vašich specifických požadavků. Vaříme také dietní a zdravá jídla. Během dne můžete využít k osvěžení také bar, který je kvalitně zásoben víny z jižní Moravy nebo rumy z Karibiku. Čepujeme místní pivo Bernard a vyzkoušet můžete i některé z míchaných alkoholických i nealkoholických drinků.

Sportovního vyžití si u nás opravdu užijete


Pro naše hosty máme k dispozici zdarma víceúčelové hřiště s umělým povrchem, které mohou zdarma využívat. Na tomto hřišti lze hrát mnoho sportů, ke kterým Vám rádi zapůjčíme potřebné sportovní pomůcky. K dispozici máme také hřiště pro oblíbený pétanque. Samotné okolí penzionu pak vybízí k turistice nebo cyklovýletům. Vysočina nabízí nespočet míst, která je škoda nenavštívit.
Ubytování na Vysočině levně! Adresa : http://www.chalupablatov.cz/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Penzion Vysočina
Uloženo: 18.06.2015
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde