Letenky – Levné letenky online

Letenky i levné letenky online do celého světa online 24 hodin denně. Rezervace letenky levně, žádné skryté poplatky. Levné i akční letenky do o Evropy, USA, Asie, Afriky či Austrálie.
Letenky servis.cz je portál pro letenky, kde naleznete on – line všechny levné letenky a dostupné lety leteckých společností a jejich aktuálních a nejlevnější letenky
Pokud chcete koupit levné letenky do celého světa a získat letenky za nejvýhodnější ceny a levné taxy, jste na správném místě. 24 hodin denně nabízíme levné letenky on – line, a to jak pro soukromé osoby, tak i pro firemní klienty, kteří si rádi plánují a rezervují své letenky sami. Mimo letenky poskytujeme i další služby jako cestovní pojištění, ubytování, pronájem automobilů, zajištění víz apod.Nejlevnější letenka nebo nejlevnější ceny letenky a tax docílíte, budete-li kombinovat přímé a nepřímé lety a upřednostníte předpokládané letecké společnosti do dané destinace (zobrazením +/- 7 dní v horním formuláři). I následným posunem data se můžete dostat k nejlevnějším nabídkám letenek leteckých společností. Zároveň se Vám okamžitě po zadání kriterií zobrazí on line volná místa (availibilita) na vybraný let. Někteří dopravci uvolňují levné letenky ještě několik dní před odletem v případě, že daná linka není plně obsazena. Samozřejmě je dobré věnovat pozornost Speciálním nabídkám, kde jsou opravdu velmi nízké ceny letenek. Jejich zasílání si můžete bezplatně objednat prostřednictvím zápisu do newsletteru.
Letenky – Levné letenky online Adresa : http://www.letenky-servis.cz/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: letenky, levné letenky, letenky levně, letenky online, akční letenky
Uloženo: 15.05.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde