Plavby – Plavby

Plavby, okružní plavby či zaoceánské plavby stačí si vybrat parník a moře, oceán či řeku pro dovolenou dle Vašeho přání. Samozřejmostí je zajištění letenky. Plavby.dobrodruh.net je portál na kterém naleznete vše co se týká plavby
po vodě z hlediska dovolené, odpočinku nebo adrenalinu. Vyberte si z on-line nabídky okružní plavby, zaoceánské plavby, plavby po řece, adrenalinové plavby, romantické plavby či luxusní plavby na zaoceánských parnících.
Údaje a fotogalerii zaoceánských parníků naleznete v sekci Parník. Samozřejmostí je zajištění letenky
a následné dopravy do přístavu zahájení plavby. Nabízíme největší výber z last-minute plavby.
Okružní plavby
Okružní plavby odedávna lákají milovníky luxusu i dobrodruhy. Zaoceánské plavby na zaoceánském parníku patří k nezapomenutelným zážitkům, který vy si měl vyzkoušet každý z nás. Plavit se na zaoceánském parníku a před sebou mít širé moře či oceán o tom sníme od prvního zhlédnutí Robinsona Crusa či podobného dětského dobrodružného filmu.
Zaoceánské plavby
Zaoceánské plavby patří mezi vrchol luxusu. Mezi zaoceánské parníky tohoto typu patří například luxusní Queen Mary či Princess Cruises a další zaoceánské lodě, které svou konstrukcí a velikostí spíše připomínají město než parník. Tyto zaoceánské parníky představují svou luxusní výbavou absolutní špičku cestování a dopravy. Pojďte se nechat uchvátit tímto prožitkem, stačí si pouze koupit lodní lístek a můžete stát na palubě zaoceánského parníku a pokuřovat doutník při pohledu na širý oceán.
Parník
Parník, jeto typ, druh i velikost si určíte sami. Předkládáme Vám zde výběr pro okružní plavby na lodích typu : jachty, parník, lodě, zaoceánské parníky a dalších plavidel. Chce svou milovanou pozvat na romantickou plavbu ? Toužíte po rodinné dovolené na plachetnici či jachtě ? Stmelte svůj pracovní kolektiv pomocí teambuldingu či si pronajměte luxusní jachtu s lodním kapitánem na důležitou obchodní schůzku, nebo podpis důležité obchodní smlouvy. Budete mile překvapeni, jak atmosféra parníku plijícího po moři bude působit na Vaše obchodní přátelé.
Moře
Moře a oceán nás lákají, dráždí i vzbuzují respekt. Je tomu tak odjakživa, vždyť létáme do kosmu, ale moře pro nás stále zůstává nevysvětlitelnou veličinou. Moře je dárce veškerého života, který na naší planetě vznikl. Moře je velkou matkou kontinentů a určuje jak bude naše modrá planeta vypadat co se rozložení a vzhledu kontinentů týče. Moře a oceán je líhní nových ostrůvků a pevnin. To v moři a oceánu vznikají i ničící tornáda a Tsunami. A samozřejmě je zde příliv a odliv jako nedílná součást moře a oceánů určujících vznik i rozpad pevniny.
Plavby – Plavby Adresa : http://www.plavby.dobrodruh.net/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: plavby, okružní plavby, zaoceánské plavby, parník, moře, atlantis air service
Uloženo: 10.09.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde