Jachty - Jachty

Jachty, jachting. Pronájem jachty pro plachtění na moři. Dovolená která vyplaví adrenalin, rezervace online. Jachta, lodě pomocí online rezervace. Jachty a jachting Věše letošní dovolená. Dovolená na jachtě je vhodná pro přátelé,
pro tými zaměstnanců i rodiny s dětmi. Jaká může být Vaše dovolená na jachtě? Nádherná, romantická, neobvyklá, vyplavující adrenalin, nekonvenční?
Určitě jiná než každá Vaše doposud prožitá dovolená. Jachty a plachtění na ní Vám během plavby naplní neobvylými zážitky. Pronájem jachty není složitá záležitost. Čtěte dále a zde jsou nejčastější otázky co se týká snadného přístupu Vaší dovolené naplněné plachtěním a jachtingem.
Pronájem jachty :
První na co by jste měli při pronájmu ledě myslet, jsou dvě základní věci. Kolik lidí se plavby zúčastní a místo odkud vyplujete. A krajina kterou Vaše jachty popluje. Pokud se jedná a kapitána lodi, máte opět dvě možnosti. Buď si sebou přivezete sami, nebo Vám ho společnost samozřejmě pronajme. Český kapitán Vás přijde cca 2.000,-CZK/den + strava. Náklady na cizího kapitána jsou cca 70-150 EUR/den + strava. Pokud kapitán lodě se na místo plavby nedopravuje s posádkou. Posádka platí kapitánovi náklady na cestu do přístavu. Velké množství kapitánů zůstává v přístavech celou sezónu a jsou k pronajmutí. Výběr kapitána je velmi důležitý, protože kapitán je zodpovědný za jachtu po celou dobu plavby lodě. V přístavech vyřizuje všechny formality, kterých je celkem velké množství a šetří tím čas, který Vy můžete věnovat plachtění. Kapitán přebírá a po skončení plavby zase odevzdává v přístavu loď a vyřizuje případné škody a poškození lodě vzniklé za dobu plavby. Pro výkon funkce kapitána je pojištěn. Jachetních společností je ve světě velké množství a mají ve své nabídce velké množství jachet všech typů. Pomůžeme Vám s výběrem jachty či jiné vhodné lodě, zajistíme veškerou agendu spojenou s pronájmem plavidla, jako je půjčení, pojištění tak následná finanční agenda.
Jachty - Jachty Adresa : http://www.jachty.dobrodruh.net/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: jachty, jachting, jachty, pronájem jachty, plachtění, lodě, plavby, adrenalin
Uloženo: 27.07.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde