Vinný sklípek s ubytováním

Jihomoravské vinné sklepy jsou po právu jednou z turisticky nejvyhledávanějších atrakcí, která láká na jih Moravy dlouhé zástupy návštěvníků. Snem snad každého správného milovníka vína je návštěva některého z typických jihomoravských vinných sklípků , kde bude mít možnost ochutnat ta nejlepší vína, která tento region nabízí. Kvalita zdejších vín je známá již i daleko za hranicemi naší vlasti.
Pokud máte obavy, že si mezi obrovskou plejádou různých vyhlášených vinařů a jejich vinných sklípků nedokážete vybrat to pravé místo, kam vyrazit, pak vám můžeme nabídnout ideální služby přesně pro vás!
To nejlepší víno a příjemné prostředí
Součástí naší nabídky je hned několik vín od nejrůznějších dodavatelů z našeho blízkého okolí. Můžete si tak být jisti, že ochutnáte skutečně jen to nejlepší, co náš kouzelný kraj nabízí. Zároveň také nemusíte mít strach, že vám některá z místních specialit unikne. To však není v žádném případě všechno, na co se u nás můžete těšit!
Jednou z největší předností našeho vinného sklípku je také vlastní ubytování , které je pro všechny návštěvníky k dispozici. Nemusíte mít tedy strach setrvat v příjemném prostředí našeho sklípku až do pozdních nočních hodin, nemusíte se zdržovat zařizováním nákladného ubytování po okolí. Náš vinný sklípek s ubytováním zkrátka nabízí svým návštěvníkům ten nejlepší možný servis.
Návštěvu našeho útulného vinného sklípku s ubytováním si můžete naplánovat kdykoliv během roku a to jak ve dvojici, tak ve větších skupinách. Kromě samotných degustací vybraných vzorků vín může být váš pobyt okořeněn o přednášku profesionálního someliéra, díky kterému se naučíte víno vychutnávat jako skutečný odborník.
A co by to bylo za pravou ochutnávku dobrého vína bez dobrého jídla a muziky. Rovněž občerstvení a stylovou hudbu vám velmi rádi zajistíme.
Vinný sklípek s ubytováním Adresa : http://www.navino.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: víno, vinný sklípek, vinný sklep, Jižní Morava, vinný sklípek, ubytování, degust
Uloženo: 17.01.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde