Hotel u jezera Lipno

Sháníte-li ubytování na Šumavě, zavítejte do malebného městečka Frymburk, kde na vás čeká stylový rodinný hotel Maxant. Tento hotel u jezera Lipno vám nabídne široký sortiment služeb, takže si zde přijdou na své rodiny s dětmi, aktivní sportovci i senioři.

Hotel Maxant se nachází přímo na břehu přehrady. Nabízí tak jedinečnou možnost v létě si užít koupání a vyzkoušet nejrůznější vodní sporty. V zimě zase při dobrém počasí jsou na Lipně k dispozici desítky kilometrů udržovaných bruslařských cest. Také okolní příroda láká prožít zde poklidnou dovolenou. V létě je zde možné vydat se na pěší túru či plánovat cyklistické výlety. V zimě je Šumava jako stvořená pro běžkování i sjezdové lyžování ve vyhlášených lyžařských areálech. Myslelo se také na děti, které zde najdou také spoustu zábavy.

Ubytování ve Frymburku, to nejsou pouze pohodlné, stylově vybavené pokoje. Hotel u jezera Lipno vám nabídne mnohem víc. Naleznete zde vyhlášenou restauraci a také cukrárnu, kterou navštěvují turisté i místní z širokého okolí. Hotel Maxant vám nabídne velký výběr různých wellness aktivit. Hotel Maxant vám poskytne ideální odpočinek v podobě relaxačních masáží, přístupu do bazénu, vířivky či sauny.

Odpočiňte si v soláriu, dopřejte si profesionální kosmetické služby či zábaly a relaxujte. Wellness Lipno nabízí také jedinečné wellness pobyty pro ženy i páry, rozhodnout se můžete také pro různé pobytové balíčky, se kterými získáte výhodné ubytování v příjemném prostředí rodinného hotelu Maxant.

Neváhejte a užijte si vaši dovolenou v krásném prostředí Šumavy u Lipna. Využijte kompletních profesionálních služeb hotelu Maxant a dopřejte si nezapomenutelnou dovolenou. Hotel Šumava vám nabízí odpočinek, relaxaci a zábavu, sportovní vyžití a příjemné přátelské prostředí. Využijte i vy možnost strávit zde ideální dovolenou.

Hotel u jezera Lipno Adresa : http://www.hotelmaxant.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: hotel u jezera Lipno,ubytování ve Frymburku,wellness Lipno,hotel Lipno,hotel Fry
Uloženo: 11.01.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde