Když na hory, tak na Šumavu

Zima je již v plném proudu a mnoho lidí přemýšlí o tom, kde strávit zimní dovolenou. Máte rádi hory? Milujete sjezdové lyžování? Vychutnejte si možnosti největšího skiareálu mimo Alpy Hochficht na rakouské straně Šumavy. Pro sjezdové lyžování není příhodnějšího místa. Lyžování Šumava ve skiareálu Hochficht vám přinese relaxaci, uklidnění a veškeré sportovní vyžití, které si v zimě jen můžete dopřát.

Nemusíte jezdit za lyžováním až do Alp, lyžování Šumava je mnohem blíž, dostanete se sem pohodlně a rychle. Skiareál Hochficht nabízí návštěvníkům celkem 21 kilometrů kvalitních sjezdovek od lehkých až po ty nejnáročnější. V rámci areálu můžete sjíždět 9,5 km pozvolných modrých sjezdovek, 10,5 náročnějších červených a 1 kilometr té nejnáročnější černé sjezdovky. Na vrchol drah vás vyveze celkem 11 lanovek. Můžete využít tři z nich, které nabízí komfortní čtyřsedačky.

Skiareál Hochficht nezapomíná ani na vaše nejmenší. Pro děti je zde vybudována zastřešená cvičná louka, kde se mohou vaše děti bez obav učit lyžovat a bavit se. Skiareál Hochficht nabízí nový Snowpark, Kids Park, dále také Boardercross a Junior Route. Pro ty, kdo si chtějí v zimě užít i jiných radovánek než jen lyžování, je připraveno také za příznivého počasí upravené kluziště s osvětlením. Přehrada Lipno vám umožní využít také až 50 km upravených bruslařských cest.

Rádi byste si zimní dovolenou naplánovali až na březen a bojíte se, že už nebude sníh? Žádný strach, skiareál Hochficht zajišťuje v případě potřeby kvalitní zasněžování všech sjezdovek, takže se nedostatku sněhu nemusíte v žádném případě obávat. Ve skiareálu Hochficht poznáte, jak vypadá zima, jak se patří. Využijte i vy možnost zalyžovat si i s dětmi na pomezí česko – německo – rakouských hranic. Lyžování Šumava je tou nejlepší volbou, jak si užít zimní radovánky. Neváhejte a objednávejte zimní dovolenou ve skiareálu Hochficht na www.skiareal-hochficht.cz, kde najdete také vyčerpávající informace o skiareálu Hochficht.
Když na hory, tak na Šumavu Adresa : http://www.skiareal-hochficht.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hochficht,skiareál,skiareál Hochficht,lyžování Šumava
Uloženo: 08.12.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde