katalog nejen letních táborů

Obsah webu



Web dětské-tábory.info je pokusem o vytvoření rozsáhlého katalogu dětských táborů. Jak říkají sami autoři, je zaměřen zejména na letní tábory, avšak v jeho databázi lze nejít i například zimní tábory pro jarní prázdniny :-)Katalog v současné době obsahuje několik desítek táborů a jejich počet se stále zvětšuje.

Katalog je řazen podle dvou základních parametrů. Prvním z nich je kraj, ve kterém se bude tábor pořádat. Tento seznam krajů České republiky doplňuje ještě Rakousko, ve kterém se konají některé ziní lyžařské tábory.

Druhým kritériem je typ tábora. Zde si vybere vhodný typ tábora snad každý. Kromě klasických táborů jsou zde například jazykové tábory či astronomické.

Po výběru typu a kraje táboru se pak zobrazuje seznam táborů člěněný vždy po pěti táborech na jednu stránku. U každého z těchto táborů je uveden základní popis a nejdůležitější údaje.

Po kliknutí na detail táboru překvapí poměrně velké množství údajů o táboře i o jeho organizátorovi. Každý tábor může být navíc doplněn o fotogalerii a všechny tábory disponují vlastní diskuzí.
katalog nejen letních táborů Adresa : http://www.detske-tabory.info
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: tábor, tábory, letní, dětský, dětské, katalog
Uloženo: 16.01.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 4.3
Hodnocení webu: 4.4

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde