Cestujlevne.com - cestovatelský blog

Individuální cestování je mnohem levnější jak cestování s CK. Co ale když chcete ještě více? Potom vyzkoušejte cestování s tipy na různé akce v podobě promo tarifů na letenky, slev na ubytování v luxusních hotelech nebo akční ceny jízdenek nejen po Evropě.

Letenky: každý den lze ulovit nějakou tu libovou letenku za pár korun. Opravdu za pár korun se dá najít jen málokdy, u nás je najdete - respektive hledat nemusíte, vše Vám totiž naservírujeme pod nos. Pochlubit se můžeme peckami jako:
Norsko, Švédsko za 6 Kč, USA za 4.000 Kč nebo JV Asie za cenu pod 6 tisíc! Všechny ceny jsou samozřejmě konečné za zpáteční letenku vč. tax a poplatků - více na CESTUJLEVNE.com

Ubytování - jen u nás každý den najdete ty nejlepší pecky ze světa levného ubytování. Server je denně aktualizován a příspěvek doplnujeme i o dopravu. Můžete mít nejen levné ubytování, ale celý eurovíkend! 5* hotel za 1.200 na noc pro 2 osoby? S námi žádný problém ! více na CESTUJLEVNE.com

Jízdenky - nezáleží zda chcete cestovat po Evropě nebo po USA ! Máme vše - Praha - Varšava za 6 kaček? Nevěříš ? Mrkni na CESTUJLEVNE.com !!!!!!!


I Cesta může být cíl !
Cestujlevne.com - cestovatelský blog Adresa : http://cestujlevne.com
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: cestujlevne.com, cestuj levne, cestovani, individualni cestovani
Uloženo: 22.10.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde