CA Pivo a víno.cz

Gastronomická cestovní agentura poskytující ucelenou nabídku produktů gastronomického cestovního ruchu. Zájezdy za pivem, vínem, pivní a vinné lázně, balíčky gastronomických zážitků. Ubytování v pivovarech a vinných sklepech. Vinné cyklostezky.

Naše cestovní agentura PIVO a VÍNO. CZ reaguje na růst obliby speciálních produktů gastronomického cestovního ruchu. Gastronomický cestovní ruch zahrnuje jídelní a nápojový cestovní ruch, které se vzájemně prolínají. Účastníci poznávají navštívenou destinaci z gastronomické stránky, jsou motivováni požitkem z konzumace, kultury stolování, degustace a seznamování se s vybranými pokrmy a nápoji. Typickými aktivitami gastronomického cestovního ruchu jsou návštěvy speciálních restaurací, rybářských lodí, pivních slavností, exkurze do výroben potravin aj. Tato forma cestovního ruchu je úzce svázána i s pěší turistikou, cykloturistikou nebo návštěvou měst a jejich historických památek.

Naše cestovní agentura spolupracuje s nejlepšími cestovními kancelářemi a provozovateli ubytování a různorodých speciálních služeb cestovního ruchu spojených s gastronomickým cestovním ruchem, aby svým zákazníkům poskytla kvalitní ucelenou nabídku produktů. Nabízíme požitek z chuti bez starostí s jeho zařizováním.


CA Pivo a víno.cz Adresa : http://www.pivoavino.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: pivo,víno,gastronomie,cyklostezky, pivní lázně
Uloženo: 13.09.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde