Kurzy lezení na skalách vás obohatí ..

Zkuste něco nového!

Na výletě v přírodě toužebně pozorujete horolezce, šplhajíc po skalách s lehkostí vzhůru, ale nemáte odvahu to zkusit také? Neváhejte a vyzkoušejte lezecké kurzy.
Po celou dobu výuky se Vám bude věnovat proškolený instruktor, který bude klást důraz na osobní přístup při výuce, takže se přizpůsobí Vašemu tempu a přání. Nejprve se seznámíte s lezeckou výstrojí a technikou lezení. Začátečníci by měli začínat na umělé stěně a postupem času zkoušet lezení i v přírodním terénu.
Lezecké kurzy nabízí i vícedenní pobyty jak v České Republice, tak v Evropě. Nejen, že budete svůj čas trávit aktivně, ale navíc získáte nezapomenutelné zážitky a nová přátelství na laně.

Lezecké kurzy pro děti


Lezecké kurzy nabízí také hodiny pro Vaše drahé ratolesti. Aktivní pohyb a přítomnost v kolektivu vrstevníků dítěti jedině prospěje. Pro děti v tomto zařízení existuje projekt Lezecká škola, kde je připraven pro děti program a bezpečné lezecké kurzy, kde se naučí správné zásady a techniky lezení.

Lezecké kurzy jsou skvělým dárkem


Chtěli byste svým blízkým darovat něco originálního a záživného? V tom případě jsou lezecké kurzy správná volba. Lezecké kurzy na skalách jsou zajímavým zážitkem pro každého. Instruktoři zájemce naučí správné techniky pro lezení na skalách, naučíte se používat techniku a vybavení. Cílem je poskytnout zkušenosti, které jsou potřeba pro lezení venku na skalách, bezpečné lezení a bezpečné techniky, které jste se naučili na předešlém lezeckém kurzu na stěně. Lezení je jedna z možností, jak trávit volný čas, seznámit se s novými lidmi, novými zkušenostmi a poznat sám sebe i z jiné stránky. Jelikož zapojujete veškeré svaly v těle, prožíváte pocit nebezpečí a námahy – posilujete tělo i ducha. Vyplavujete adrenalin i endorfiny z těla, tudíž se po námaze cítíte unaveni, ale šťastni.
Během lezeckého kurzu je s Vámi kvalitně školený instruktor, tudíž se Vám nemůže nic stát a vykonáváte bezpečnou aktivitu. Po zvolené době se můžete rozhodnout, zda si koupit vlastní vybavení, po řádné konzultaci s instruktorem nebo odborným prodavačem.
Kurzy lezení na skalách vás obohatí .. Adresa : http://rocktrip.cz/pages/Lezecke-Kurzy/95/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: kurzy lezení, lezení na skalách
Uloženo: 28.08.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde