Chutné pokrmy v restauraci Zelená Žába

Zajímá vás město Pardubice? Nebo hodláte poznat výhodočeský region? Máme pro vás tip, kde se skvěle vyspíte a dosyta najíte. Přijeďte do penzionu a restaurace Zelená Žába, který se nachází v centru města a to nedaleko Třídy Míru. Přesvědčte se o našich kvalitních službách jako již mnoho spokojených návštěvníků. V restauraci vám připravíme jak české, tak i zahraniční delikatesy.
Budete se tu cítit jako doma
Máte naplánovaný celodenní výlet? Rádi byste si potom odpočinuli? Neváhejte a objednejte si jeden z pokojů či apartmánů. Vyberte si jedno z nejlepších ubytování v Pardubicích a okolí. Naši profesionální zaměstnanci se postarají o vaše pohodlí. Budeme se snažit vyhovět všem vašim přáním.
Bez dobré jídla se neobejdete
Ubytování již máte zařízené? Ale kde seženete dobré jídlo? Restaurace Pardubice Zelená Žába je to pravé pro vás. Naše gastronomie je na opravdu vysoké úrovni. Naši zkušení kuchaři zajistí, aby vám v bříšku nekručelo, a vy zažili požitek z dobrého jídla. Máte chuť na tradiční české delikatesy nebo dáváte přednost steakům? Je jen na vás, co si dáte. Tak neváhejte a rezervujte si vy svůj apartmán.
Chutné pokrmy v restauraci Zelená Žába Adresa : http://www.zelenazaba.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Restaurace Pardubice, Ubytování Pardubice
Uloženo: 10.08.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde