Ostrov Bali - nádherná destinace


Plánujete příjemnou dovolenou na last minute? Netušíte, na jakých specifických místech toto léto zrelaxovat svou mysl I tělo? Proč neustále cestovat do nezajímavého Bulharska anebo krachujícího Řecka? Vydejte se za krásami nekonečných pláží, tropického rostlinstva i zvířeny, netradiční gastronomie i jedinečné kultury. Plánujete-li zakusit něco opravdu báječného a nadmíru exotického, zaměřte svou pozornost na ostrov Bali - destinaci, díky níž si užijete opravdový ráj na zemi.

Nyní si pojďme alespoň trošku přiblížit zásadní info o této kouzelné lokalitě. Tropický ostrov Bali v Indonésii můžeme najít v souostroví Malé Sundy a leží obklopen Jávou a Borneem. Hlavním městem je Denpasar s půl milionem obyvatel situovaný na jižní straně Bali. Ostrov Bali svlažuje Jávské moře a Indický oceán. Bali se chlubí 3,6 milionem obyvatel. Na Bali se mluví tzv. indonéštinou, hodně rozšířená je ale též tzv. balijština. Nejrozšířenějším náboženstvím je zde hinduistické vyznání, islám a na pomyslné třetí příčce zde skončilo křesťanství.

Zvažujete návštěvu tohoto jedinečného ostrova, ale máte obavy z nemalých financí, které budete muset vynaložit? Jako první je nutno uvědomit si, že bezkonkurenčně největší investicí je samotná koupě letenky. V této moderní době však také existuje mnoho leteckých společností a různorodých internetových zprostředkovatelů, kteří se předhánějí v tom, kdo svým klientům nabídne zajímavější cenu. Tito zprostředkovatelé a společnosti tedy pořádají zajímavé slevové akce a neméně atraktivní výhody. Letenky na Bali díky tomu je možno nakoupit s atraktivní slevou.

A co zde můžete zažít? Vydejte se díky nám na bílé pláže, k tyrkysovým lagunám, které obklopují květiny nejrůznějších barev a tvarů. V rámci své cesty po Bali na vás čekají ty nejvybranější hotelové komplexy, ve kterých bude o vaše pohodlí pečovat úslužný personál s úsměvem na rtech. Odhalte záhadu místních kultur a jedinečných historických památek. Dovolená na Bali bude bezpochyby dokonalým zážitkem, který si budete chtít ještě někdy zopakovat.
Ostrov Bali - nádherná destinace Adresa : http://ibali.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Bali, ostrov Bali
Uloženo: 30.07.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde