Dovolená pro celou vaši rodinu

Chcete si odpočinout? Ať už na prodloužený víkend nebo na celý týden, prožijte romantickou dovolenou u nás. Doporučujeme ubytování Benecko, které se nachází v klidné krkonošské přírodě. Na dovolenou si s sebou můžete vzít i svého čtyřnohého miláčka. S partnerem a s pejskem si tak můžete užívat krásy Krkonoš.
Chlupatý mazel rozhodně patří do rodiny
Dovolená se psem je to pravé pro vás. Starosti s ubytováním pejska v době vaší dovolené můžete hosit za hlavu. Zapomeňte na psí hotely, které jsou plné cizích lidí, které váš pejsek nezná. Stejně se cítí nejlépe se svým pánem.
Potěšte se proto dovolenou se psem v hotelu Bára. My vašeho pejska rádi uvidíme. Na den pro něj stojí ubytování jen 80 Kč.
U nás nuda opravdu nebude!
Co všechno můžete dělat při ubytování Benecko? Můžete si zde rezervovat romantické pobyt, nebo pobyt pro rodiny s dětmi. U hotelu je několik cyklotras, takže můžete vyrazit na kole a poznat krásy Krkonoš ze sedla. Nově jsme si pro vás připravili i wellnesscentrum, kde se po náročném výletu přijemně zrelaxujete. Přijeďte k nám do relax hotelu Bára i vy. Zažijete klidnou dovolenou, na kterou budete rádi vzpomínat.
Dovolená pro celou vaši rodinu Adresa : http://www.hotelbara.cz/ubytovani-se-psem
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Dovolená se psem, Ubytování Benecko
Uloženo: 24.07.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde