Penziony České Budějovice - Ubytování

Ubytování Minor České Budějovice je mezi penziony ve městě České Budějovice velice oblíbené a levné ubytování. Ubytování Minor České Budějovice má vlastní restauraci a uzavíratelné parkoviště pro osobní automobily a poskytne Vám kvalitní a příjemné ubytování se snídaní v klidné zóně města České Budějovice.
Ubytování Minor České Budějovice Vám nabídne pokoje, které jsou rozděleny na kuřácké i nekuřácké a jsou vybaveny samostatným sociálním zařízením, sprchou, satelitem, televizí a minibarem. V celém objektu Ubytování Minor České Budějovice je k dispozici Wi-Fi internet - zdarma.
Ne všechny penziony ve městě České Budějovice jsou vybaveny vlastní restaurací.
Ubytování Minor České Budějovice Vám tuto službu samozřejmě poskytne. Restaurace je stavebně oddělena na kuřáckou a nekuřáckou část. Snídaně jsou podávány od 7:00 do 10:00 hodin. Večeře podáváme od 17:00 hodin do 20:00 hodin.
Ubytování Minor České Budějovice má více než dvacetiletou tradici a patří mezi první penziony ve městě České Budějovice, které se od roku 1990 věnují ubytování hostů.
Ubytování Minor České Budějovice je vhodný penzion pro všechny turisty i obchodní cestující, kteří hledají mezi penziony v Českých Budějovicích kvalitní a levné ubytování.
Ubytování Minor České Budějovice má ideální výchozí polohu pro cesty do širokého okolí. Ubytování v penzionech v Českých Budějovicích lze využít jako příjemnou zastávku k výletům do měst Český Krumlov, Třeboň, nebo Hluboká nad Vltavou, která patří mezi nejznámější české památkové rezervace s překrásnou okolní přírodou.

Penziony České Budějovice - Ubytování Adresa : http://www.penziony-ceske-budejovice.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: penziony Ceske Budejovice,ubytovani Ceske Budejovice,penzion Ceske Budejovice
Uloženo: 12.07.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde