Ubytování Boskovice

Hotel Záložna nabízí ubytování v samém centru malebného města Boskovice. Jedná se o jediný hotel přímo na Masarykově náměstí. Díky sve unikátní poloze mají hosté možnost navštívit všechny památky a atrakce, které se v Boskovicích nacházejí.
Budova hotelu je nově zrekonstruovaná a samotný hotel je nově vybaven a nabízí tak ubytování opravdu na úrovni. V budově se také nachází restaurace Záložna, nabízející celou řadu chutných pokrmů.
Boskovice jsou město v okrese Blansko v Jihomoravském kraji, 14 km severně od Blanska a 33 km severně od Brna na hranicích Drahanské vrchoviny. Severozápadně od města leží vodní nádrž Boskovice a Přírodní park Řehorkovo Kořenecko.
Ve městě žila velká židovská komunita, která obývala židovské město, ve kterém se zachovalo několik domů, synagoga, židovský hřbitov a jedna původní brána. Na jižním okraji Boskovic se nachází hrad ze 13. století, a také bašta. V Boskovicích je i několik kostelů a zámek.
Boskovice jsou také kulturně atraktivní, koná se zde festival Unijazz, festival Boskovice, festival dechových orchestrů Josefa Růžičky, jarní sraz Velorexů, Hradhouse, Husí slavností, Vánoční jarmark.
I milovníci přírody si přijdou na své v Arboretu Šmelcovna, Westernparku Boskovice nebo pří návštěvě koupaliště, či pohledu z radniční věže.
Ubytování Boskovice Adresa : http://hotel-zalozna.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: ubytovani, boskovice, hotel
Uloženo: 13.06.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde