Užijte si školní kurz v Krkonoších

Organizujete školní výlet? Pokud nevíte, kam jet tentokrát, vyzkoušejte hotel Bára. Náš hotel se nachází na Benecku v Krkonoších, přímo na svahu hory Žalý. V okolí naleznete spoustu tras a stezek, kam vyrazit a užít si krásnou a čistou přírodu, jakou nabízejí pouze Krkonoše. Využijte ubytování pro školy v našem hotelu a získejte příjemné a bezpečné zázemí pro své výlety.
Ubytování poskytujeme v nově zrekonstruovaných pokojích. Při ubytování v našem hotelu můžete využít i možnost stravování, při které můžete získat výhodné skupinové ceny. Při obsazení alespoň 70 lůžek uzavřeme hotel pouze pro vaše potřeby. K dispozici máte také tělocvičnu s parketami, venkovní travnaté hřiště, bazén, houpačky i trampolínu.
Využít můžete také naší školící místnost, do které se vejde až 80 osob. Využijte školící prostory Krkonoše s možností ubytování a celodenní stravy v hotelové restauraci. K dispozici máte i projekční plátno. Vsaďte na Relax hotel Bára v Krkonoších – ideální místo pro firemní i školní akce.

Užijte si školní kurz v Krkonoších Adresa : http://www.hotelbara.cz/skolni-kurzy
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: ubytování pro školy, školní výlety, školící prostory Krkonoše
Uloženo: 12.06.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde