Sicílie - tajuplný ostrov Itálie

Sicílie je největší ostrov ve Středozemním moři a je nejznámějším a nejvyhledávanějším ostrovem Itálie. Sicílie, to není jen jeden ostrov, nýbrž hlavní ostrov a mnoho okolních ostrovů. Ideální dovolená na Sicílii, to není návštěva jednoho střediska, nýbrž zájezd do mnoha krásných středisek, mezi které patří Campofelice di Roccella, Capo dOrlando, Giardini Naxos, Gioiosa Marea, San Saba a Taormina Mare.

Mezi atraktivní místa, která skýtá dovalená na Sicílii, patří hlavně sopka Etna, která se nachází poblíž oblíbeného letoviska Taormina, někdy také nazývaná sicilské Monte Carlo. Z tohoto letoviska, kde jsou hotely i apartmány, je nejkrásnější výhled právě na Etnu. Ubytování je zde všeho druhu, vybere si opravdu každý.

Dovolená na Sicílii to jsou i krásné památky. Zmínit mohu tyto: Palazzo Santo Stefano, nebo Selinunte, které je dnes opuštěné a nalezneme zde zbytky akropole a rozsáhlý chrámový komplex. Dále pak městečko Agrigento, které leží nedaleko Selinuntu, a nejznámější památkou je Chrám svornosti, který se nachází v takzvaném Údolí chrámů.

Zájezd na ostrov Sicílie je vhodný pro každého, jsou zde historické památky, čisté moře, krásné pláže, hotely i krásné apartmány a proto neváhejte a objednejte si tento zájezd online na webu fede.cz, specialisty na letní dovolenou v Itálii.

http://www.fede.cz/leto/italie
http://www.fede.cz/
Sicílie - tajuplný ostrov Itálie Adresa : http://www.fede.cz/italie/ostrov-sicilie/mistopisy/62/PB
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Sicílie, ostrov Sicílie, Itálie, dovolená, zájezdy, moře
Uloženo: 15.05.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde